HalilAtaoğlu
Megapat
Daha fazla
Arkadaşlar başlıkta belirttiğim 609K seri anakartlı G4 modeline sahibim. Önceden 506K serisi kullanıyordum servis anakartı değiştirdi. 2 haftaya yakın bir süredir 609K serisini kullanmaktayım. 506K serisinde yaşamadığım bir sorun ortaya çıktı dokunmatik donuyor ve hiçbir tepki vermiyor. Cihazı power tuşu ile kilitleyip tekrar açmam gerekli ancak öyle dokunmatik çalışabiliyor. Cihazın donmasından kaynaklanan bir sorun mu acaba dedim ancak sorunun tekrar ortaya çıktığı durumda ses açma ve kısma tuşlarından cihazın sesini açıp kapatabiliyorum. Dokunmatik hala işlevsiz. Bu durumda cihaz donmamış ve sorun panelden kaynaklanmış oluyor düşüncesindeyim. Her gün olmasa da 2-3 günde bir mutlaka oluyor. Bazen günde birkaç defa oluyor. Ayrıca batarya çok hızlı tükeniyor. Bir film açtım ve her yarım saatte cihazın fotoğrafını çektim saat ve yüzdelik açıkça belli. İlk yarım saatte %20 kayıp var. Wifi, bluetooth GPS kapalı ve uçak modu açık. %70 şarjım vardı ve bir buçuk saat sonra %65 kayıp ile şarjım %5 kaldı. Filmin bitmesine ise 50 DK var. Bu durum bana saçma geldi batarya bir film izlemeye bile yetmiyor. Cihazı tekrardan servise vermeli miyim? Bu sorunları yaşayan arkadaşlar var mı?
Son düzenleyen: Moderatör: