Samsung S24'ten iPhone 15'e geçilir mi?

Bütçe
50000

derince30

Megapat
Daha fazla  
Selamlar.
27 yaşına kadar hep Android telefonlar kullandım ve artık bir değişiklik yapmak istiyorum.
Geçen sene 28.000TL'ye düz S24 aldım memnunum fakat kamerası özellikle ön kamerası ve gece çekimi rezalet.
Bir de Google Maps açınca şarj 1 saatte falan bitiyor ve takılmalar başladı.
Öğretmen olduğum için çok telefonla ilgilenmiyorum, oyun oynamıyorum, kamerası güzel olsun istiyorum ve farklı bir sistem kullanmak istiyorum.
Sizce geçmeye değer mi? S24 ve iPhone 15 arasında çok fark var mı?
MediaMarkt gibi sitelerde eskiyi getir yeniyi al kampanyasıyla S24 20.000TL alıyorlar ayrıca 4.000TL ek veriyorlar. Şu an iPhone 15, 46.000TL civarı. Arada ki 22.000TL fark verilir mi değer mi?

Teklif güzel bence hocam. Ancak bütçeniz daha artıyorsa iPhone 15 yerine iPhone 17'yi öneririm. 24'e saydırırsanız S24'ü 54-55.000 TL bandına 17'ye geçersiniz.

Hocam o kadar bütçem yok maalesef ya. Bütçe yaratsam bile bir telefona o kadar para vermek istemiyorum gerçekten. Yani şu 50.000 bile bana inanılmaz fazla geliyor. Bir de Android telefonların değersizliğinden sıkıldım yani 1 sene kullanmadan bayağı düşük fiyatlara satılıyor. Bilemedim ne yapsam?

Hocam o kadar bütçem yok maalesef ya. Bütçe yaratsam bile bir telefona o kadar para vermek istemiyorum gerçekten. Yani şu 50.000 bile bana inanılmaz fazla geliyor. Bir de Android telefonların değersizliğinden sıkıldım yani 1 sene kullanmadan bayağı düşük fiyatlara satılıyor. Bilemedim ne yapsam?

Hocam iPhone 15 öncelikle o kadar da güzel bir cihaz değil. Parasının telefonu değil öncelikle. Kaldı ki evet kamerada sizi S24'e göre daha mutlu edecek ama ekranda her kullandığınızda gözleriniz acıyacak. O 60 Hz ekran hiç de alışılır olmuyor bilginiz olsun. Öyle 1 hafta 10 güne falan alışılmıyor. Kaldı ki telefonu zaten 28'e almışsınız, şu anda bile sıfırı 32 bandında ve siz 24'e teklif almışsınız. Bugünkü sıfırına göre %25 değer kaybı gayet iyi, IPhone'da o kadar değer kaybediyor zaten.

Selamlar.
27 yaşına kadar hep Android telefonlar kullandım ve artık bir değişiklik yapmak istiyorum.
Geçen sene 28.000TL'ye düz S24 aldım memnunum fakat kamerası özellikle ön kamerası ve gece çekimi rezalet.
Bir de Google Maps açınca şarj 1 saatte falan bitiyor ve takılmalar başladı.
Öğretmen olduğum için çok telefonla ilgilenmiyorum, oyun oynamıyorum, kamerası güzel olsun istiyorum ve farklı bir sistem kullanmak istiyorum.
Sizce geçmeye değer mi? S24 ve iPhone 15 arasında çok fark var mı?
MediaMarkt gibi sitelerde eskiyi getir yeniyi al kampanyasıyla S24 20.000TL alıyorlar ayrıca 4.000TL ek veriyorlar. Şu an iPhone 15, 46.000TL civarı. Arada ki 22.000TL fark verilir mi değer mi?
15 Apple intellegence desteklemeyecek pro destekleyecek benim hocamda s25fe var o bile gerçekten ai özelliklerini dehşet kullanıyor bende honor 400var çok işe yarıyor.

15 güzel tasarımı vs ancak bence kesinlikle ne s24 o paraya satılır ne ip15 o paraya alınır.

Ben sizin bütçenize olsam ve honor 400 cihazım 5 yıl götürürse ki bence rahat götürür.Honor son model alacağım yine.

Size de 400 pro tavsiye ederim.
Eğer alırsanız ilk işiniz adaptif pil kapatmak olsun koruyacağım diye pil heba oluyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı