Tabi canim heSizi hic anlamiyorum g3 ten bir farki yok demek tamamen aptallik telefon resmen yeniden yapilmix ve 2500 tl ye kadar fiyatini hakeder bir telefon olmus suan dunyadaki en iyi ekrana sahip telefon ayrica en iyi kamerayada icinde snapdragon 808 kullanilmasi ise hicbir fark yaratmior diger islemcilere gore tam aksine dusuk guc tuketimi sayesinde sarji cok uzun gidicek gibi duruyor lutfen bilip bilmeden yorum yapip insanlarin kafasini karistirmayin technopat ta incelemesini cekince 1 ay sonra hepiniz anliyacaksiniz g2 ciktigi yilin en iyi telefonu secildi g3 gecen yilin en iyi telefonu secildi g4 de ayni sekilde bu yilin en iyi telefonu secilecektir suphesiz
Donanım daha yüksek, batarya aynı 3.000mah g3e yetmiyorken bilemiyorum.Sizi hic anlamiyorum g3 ten bir farki yok demek tamamen aptallik telefon resmen yeniden yapilmix ve 2500 tl ye kadar fiyatini hakeder bir telefon olmus suan dunyadaki en iyi ekrana sahip telefon ayrica en iyi kamerayada icinde snapdragon 808 kullanilmasi ise hicbir fark yaratmior diger islemcilere gore tam aksine dusuk guc tuketimi sayesinde sarji cok uzun gidicek gibi duruyor lutfen bilip bilmeden yorum yapip insanlarin kafasini karistirmayin technopat ta incelemesini cekince 1 ay sonra hepiniz anliyacaksiniz g2 ciktigi yilin en iyi telefonu secildi g3 gecen yilin en iyi telefonu secildi g4 de ayni sekilde bu yilin en iyi telefonu secilecektir suphesiz
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.