1700 TL LG G4 Alınır mı?

Eğer garanti ile uğraşmak istemiyorsanız 600 ve üst serilere bakınız. Vatan Bilgisayar´dan aldım. Eski serilerinde bootloop,ghost screen gibi sorunlar var diye duymuştum. Şu an benim kullandığım 605c 3 günde her hangi bir sıkıntı çıkarmadı. Telefon biraz ısınıyor ama beni rahatsız etmedi. Ama benim tavsiyem Türkiye garantili almanızdır.
 
Eğer garanti ile uğraşmak istemiyorsanız 600 ve üst serilere bakınız. Vatan Bilgisayar´dan aldım. Eski serilerinde bootloop,ghost screen gibi sorunlar var diye duymuştum. Şu an benim kullandığım 605c 3 günde her hangi bir sıkıntı çıkarmadı. Telefon biraz ısınıyor ama beni rahatsız etmedi. Ama benim tavsiyem Türkiye garantili almanızdır.
Hocam bütçe sıkıntısı var çok fazla para vermek istemiyorum. Alırsam anca ithalatçı garantili alabilirim. Hepsiburada satılan G4' ün seri numarasını merak ettim. Bootloop olsun istemiyorum.
 
@CT Fletcher saçma olan bir şey yok. 808le 810 arasında bariz bir fark yok yer yer 808 geçiyor. Ayrıca ben Sony'nin tasarımını beğenmiyorum. Hayırlı olsun dediğiniz için teşekkür ederim.
Phonearena'nın karşılaştırmasına bakabilirsin. Oylarına dikkatli bak. Sony Xperia Z3+ vs LG G4 - Phone specs comparison

Hayırlı uğurlu olsun dostum. LG G4 son çıkan seri nasıldır? isimli açtığın konuya gerekli bilgiyi yazdım ama telefon alma işin ciddiye binip bu konuyu açtığından orayı unuttun sanırım. Neyse buradan yazayım.

1200TL bir bütçem vardı ithal sıfır Samsung A5 (2016)'i gözüme kestirmiştim ama donanımsal olarak G4'ü gördükten sonra ondan biraz soğudum. Ardından 2. el orta-üst sınıf telefon bakarken aklıma ithal yoldan sıfır bir LG G4 alma fikri geldi ve hepsiburada dan 1270TL'ye tam da istediğim gibi bir G4 buldum. Satıcı ile iletişime geçtim ve aynen aşağıda ki bilgileri teyit ettirdim;

-Haziran da en son üretilen 606C serisi olacak.
-FM radyonun açılabildiği 815 anakartlı olacak. (815TR değil)
-Orijinal 3000mAh bataryalı olacak. (2900mAh değil)
-Siyah deri kapaklı olacak.
-Orijinal kulaklık, TR uyumlu şarj adaptörü ve Usb kablo içerikli olacak.
-Evo garantili olacak.


Ve bayramdan sonra sipariş edeceğim. Eğer bana gelecek olan telefon, yukarıda ki kriterlerimden herhangi birini taşımıyorsa anında geri iade edeceğimi satıcıya uyarı mahiyetinde belirttim. Taşıyorsa da hepsiburada üzerinden 14 günlük iade hakkım olduğu için yoğun bir kullanım yapacağım ki bu cihazın kronik arızaları olan Bootloop, Ghost Screen, Ekran Sararması vs gibi sorunlar var ise tespit edip iade edeyim. Şansım varsa ik 14 günde bu sorunlar ortaya çıkar, yoksa da bundan sonra ortaya çıkar ki umarım hiç çıkmaz. Zira telefon ithalat firma garantili olduğu için teknik servisi, bu gibi sorunlarda LG Türkiye garantisinde ki gibi telefonu sıfırı ve varsa daha üst versiyonu ile değiştirmiyor, onarmaya çalışıp geri gönderiyor. İthal ile Türkiye servisinin tek farkı da bu değişim avantajı zaten. Zira onun dışında ikisi de kırılan ekrana 450-500TL gibi aynı parayı istiyor mesela. O yüzden tek korkum kronik bir arıza vermemesi.

Bu yüzden LG Türkiye garantisi ile ithalat garantisi arasında ki 500TL farkın ileride, ithalatçının teknik servisinin eline düşüp benden katakulli ile çıkmaması için de telefona hemen 70TL'ye Verus kılıf ile 40TL'ye Buff koruyucu film alacağım. Yani arıza verirse de kullanıcı hatasından değil, cihazın kronik arızasından versin ki ithalatçı teknik servisin eline koz vermeyeyim, faturayı bana kesemesinler. Zaten sırf bu yüzden çoğu kronik arızaların giderildiğini düşündüğüm 606C serisini araştırıp tespit ettim ve bunu alacağım. Yoksa adamlarla uğraşacağımı biliyorum. Yağmurdan kaçarken doluya tutulmayalım yani.

Bak misal Mart ayında gene hepsiburada da ki benim alacağım satıcıdan G4 alan bir arkadaş kutu açılımını yayınlamış. LG Türkiye garantili ile birebir aynı. Zaten bu adamlar bu cihazları yurt dışından getirip sürümden kazanıyorlar. Tek dezavandajı, anlaşmalı oldukları teknik servisin çirkefine denk gelmeniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu arkadaşa da yazdım ama son mesajıma daha geri dönüş yapmadı. Zira arkadaşta telefonu aldıktan 3 hafta sonra bootloop sorunu verdiğini söylemiş. Bu yüzden korktum açıkcası ama bunun tüm G4'lerde olabileceğini de belirtmiş zaten. Ama teknik servisin bu sorunu nasıl çözdüğünü daha söylemedi, onun cevabını bekliyorum.

Şimdilik senin telefondan herhangi bir şikayetin var mı? Şu ana kadar herhangi bir arıza vermedi umarım?
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı