LG G4 alınır mı ?

exclusive07

Megapat
Yer
Beverly Hills, Kaliforniya
Merhaba beyler bir kaç gün sonra yılbaşı telefonum arızalandı. Hem bilgisayar hem telefon almayı düşünüyorum. Telefonu LG G4'den yanayım. Deri kılıfı ve tarz bir telefon özellikleri çokta kötü değil. Telefonda genelde Facebook, Messenger ve Whatsapp uygulamasını kullanıyorum.
Kullanan varsa
Telefonu tavsiye eder misiniz ?
Bataryası nasıl ?
Hızlı şarj oluyor mu ?
Isınma var mı ?
Android 6.0'da stabil çalışıyor mu ?
Deri kılıf almalı mıyım ? Yırtılma söz konusu olur mu ?

G4 fiyatına göre iyi bir telefon, rahatlıkla alınabilir.
Batarya performansı pek iyi değil.
Isınma sorunu yok, yine de fazla serin çalışmıyor ama bu bir sorun değil.
Hızlı şarj desteği var.
Deri kılıf ile daha şık duruyor. Fakat deri kılıf çabuk yıpranıyor.
6.0 güncellemesi bildiğm kadarıyla iptal edildi bazı hatalardan dolayı.

Bende LG G3 var, onun üzerinden cevap vereyim. Hemen hemen aynı sayılır ama tabiki LG G4 daha iyi.

LG'lerin ekranı 2K Çözünürlüklü olduğu için pili çok hızlı tükeniyor, eğer elinde çok kurcalıyorsan pek memnun kalmazssın pil ömründen. Yalnız Hızlı şarj özelliği sayesinde 30 dakika %60'a kadar pili doluyor, şarj aleti 5Volt x 1,8 Amper güç sağlıyor.

G4 fiyatına göre iyi bir telefon, rahatlıkla alınabilir.
Batarya performansı pek iyi değil.
Isınma sorunu yok, yine de fazla serin çalışmıyor ama bu bir sorun değil.
Hızlı şarj desteği var.
Deri kılıf ile daha şık duruyor. Fakat deri kılıf çabuk yıpranıyor.
6.0 güncellemesi bildiğm kadarıyla iptal edildi bazı hatalardan dolayı.

Batarya beni kaç saat idare edebilir Facebook ve Whatsapp uygulamasında ?

Daha önce Galaxy S4 kullanıyordum. Çok kasıyordu. İşlemcisi çok ısınıyordu. Telefonu ısınmak için kullandığım bile oldu. Lolipop yükledim onda daha fazla kasıyordu. Yani şık tasarımlı kasmayan ısınmayan bir telefon istiyorum. Maksimum 2000 liraya almak istiyorum. Önerileriniz nedir G4 haricinde ?

Deneme amaçlı parlaklığı en kısıkta kullandım ve 2. günün sonunda şarja takmadan önce %33 şarjım vardı. Tam 2 gün boyunca sürekli aktif kullanmadım fakat bu zaman zarfı içinde oyun da oynadım, şarkıda dinledim. 2K ekrandan dolayı parlaklığı %100 yaparsan bir günü zor çıkartır fakat %60-70 arası kullanımda bir günü rahatlıkla çıkartır.

Kardeşim Lg G4 Kullanıyorum deri kapaklı
Cihaz fiyat performans olarak gayet iyi
işlemcisi qualcoom 808
ram 3gb
özelliklerine göre fiyat iyi bataryası full aydınlatmada kullansan bile sabahtan akşama kadar rahat idare ediyor.
Samsung Note 4 almayı düşünüyordum para durumlarından dolayı Lg G4 aldım ama memnunum.
Samsung note 4 de tavsiyem. orası sana kalmış..

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı