LG G4 Format Sonrası Kasmalar

zapikus

Kilopat
Telefonuma format attıktan sonra hem internette gezinirken hem de oyun oynarken kasıyor. İnternete bir şeyler yazarken yazılar geç geliyor. Oyunlarda da 23 - 25 FPS gibi açıyor. Kastığı bariz. Format atmadan önce kasmıyordu. Format atınca kastığı için yine format attım yine kasıyor. Ne yapmalıyım ?

Hard format mı atıyorsunuz yoksa ayarlardan mı sınırlama yapıyorsunuz ? Hard format ise OTA üzerinden ve LG Bridge ile güncellemeleri kontrol edin. Var ise yapın.

Hard format mı atıyorsunuz yoksa ayarlardan mı sınırlama yapıyorsunuz ? Hard format ise OTA üzerinden ve LG Bridge ile güncellemeleri kontrol edin. Var ise yapın.
Ayarlar kısmından format atıyorum. Hard format atayım mı ?

Hard format attım. İnternetteki yazı olayı ilk başta düzeldi sonra yeniden oldu. Oyundaki düzelmedi. Oyundan kaynaklı olabilir mi ? Android sürümü 6.0 . Bir de Whatsapp'ta ekranı döndürünce kasılarak dönüyor o niye oluyor ? Güncelleyince FM Radyo geldi kulaklığı takıyorum, radyoyu açıyorum ama herhangi bir ses gelmiyor onu nasıl düzeltirim? @OkanTds

Son düzenleme:
Türkiye'ye gelirken telefona radyo konulmamıştı. Belkide sadece uygulama olarak vardır. Çalışsaydı en başta koyarlardı. Ve kasılmalar olmaması gerekiyor. Kendimde cihazıma defalarca Hard Format attım. LG G4 kullanıyorum.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı