LG G4 Ghost Screen sorunu

O zaman senin izler kalıcı servise vermen lazım garanti dahilinde ekran değişimi yapılır başka bir forumda 6 ayı dolmamış cihazlar için bazıları değişim ve iade talebinde bulunmuşlar.

Servise göndereceğim bakalım ne diyecekler. Teli bir arkadaşımdan almıştım alırken 1 yıllık kasko yaptırmış olmazsa kaskoya falan veririm.

Servise göndereceğim bakalım ne diyecekler. Teli bir arkadaşımdan almıştım alırken 1 yıllık kasko yaptırmış olmazsa kaskoya falan veririm.
Değişim talebinde bulunsan yenisi gelse onun ekranıda aynı şekilde olacak. Sonuç olarak üst bar saat batarya şebeke simgeleri sürekli sabit duruyor. Yapacağın işlemler ile ilgili bizide bilgilendirirsen sevinirim.

Telefonla ilgili ekran parlaklığı tam açıkken yani %100deyken ve %20 gibilerdeyken (parlaklık azken) screenshot çekip atabilirmisiniz.

Ücret iadesi isterseniz ve de ücreti geri alabilirseniz Note 4 gibi bir alternatif var. Bende alalı 2 hafta oldu :)
Bu sorum amoled ekranlarda da var hemde kalıcı olarak orada kalıyor kaybolmuyor direk ver servise ekran değişimi :) Dolayısı ile hangi ekran teknolojisinde bu durum yok merak ediyorum.

Amoled ekranda renkler çok yapmacık geliyor bana. Onun için G4 tercih ettim şansıma bu da böyle çıktı. Bugün kargoya verdim bakalım sonuç ne olacak.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı