LG V20 Ghost Screen Sorunu

IPS ekran kullanması sıkıntı değil. Bir çok IPS ekran kullanan ve problem çıkmayan telefon var sonuçta. Ayrıca ben AMOLED ekranı daha çok severim. Benim gözümü yormuyor açıkçası. Şu anda da televizyon sektöründe OLED ekranlı modellerin ne kadar pahalı olduğunu düşünürsek, OLED ekranlı bir Iphone modelinin fiyatının bir önceki nesle göre daha uçuk olacağını düşünüyorum.

Lg v20 yi Ghost Screenden garantiye gönderdim.Adamlar "Bu normal bir durumdur, arıza değildir. LCD ekran karakterinde bu durum vardır." dedi. şaka gibi ghost screeni artık sorun olarak saymıyolarmış.Adamlar o kadar benimsemişler. Gelişme kaydeden varmı.

Lg v20 yi Ghost Screenden garantiye gönderdim.Adamlar "Bu normal bir durumdur, arıza değildir. LCD ekran karakterinde bu durum vardır." dedi. şaka gibi ghost screeni artık sorun olarak saymıyolarmış.Adamlar o kadar benimsemişler. Gelişme kaydeden varmı.
Hangi servise verdiniz? Sonuç elde edebildiniz mi? Hakem heyetine başvurdunuz mu?

Değişim ya da iade talep et, eğer ki bu telefonu kullanmak zorundaysan sorunu kaldıran yazılımsal bir uygulama var. Fakat ücretli. Bu sorun donanımsal zaten fakat bu uygulama ekranın arka parlaklığını kısıyor ve iz kalmıyor. Kullanmanı tavsiye ederim. Tabi bu bir çözüm değil. İade ya da değişim yapamazsan bunu denemelisin.

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı