LG G4 içindeki verileri kurtarma

ze10x

Megapat
Kuzenimin telefonu LG G4. Telefona hiçbir şekilde erişim sağlayamıyorum. Ekranı her açıldığında bu hatayla karşılaşıyorum "Durdu, ne yazık ki sistem arayüzü." Dokunmatik, arkasındaki tuş takımı vs. hiçbiri fonksiyonunu gerçekleştiremiyor. İçinde önemli dosyaları olduğu için hard reset atamıyorum, USB'yi görmediği için PC'ye bağlayıp backup yapma şansım da yok. İçindeki verileri bir şekilde çekmenin yolu var mı? Çok önemli bir durum, çözümlerinizi bekliyorum.

Çözüm bulacaklar için dipnotlar: USB hata ayıklama ve OEM kilidi açık telefonun.

Son düzenleme:
Garantisi varsa servise verin. İçindekilerine bir şey olmaması için tembihleyin.
Cihaz çok eski, o yüzden garantisi bitmiş durumda. Mecbur soluğu buralarda aldım.
Yani kısaca sanki dokunmatiği bozukmuş gibi görünüyor diyorsunuz. birde telefona mause bağlamayı deneyin. bunun aparatları rahatça bulunuyor.
OTG kablosu ile mouse bağladığımda da aynı sorun var, hata mesajına tamam deyip kapadıktan 2 saniye sonra tekrar geliyor o hata, bu yüzden telefon kısır döngüye giriyor işlem yapamıyorum hiçbir şekilde.

Cihazı recovery moda ya da download moda alın belki bilgisayar o şekilde görür.
Eğer download modda bilgisayar telefonu görür ise telefonun USB hata modu açık
olduğu için TWRP recovery flaşlayabilirsiniz. Ardından hafıza kartını takın. TWRP'de dosya yöneticisi olduğu için recovery ile hafıza kartına verilerinizi taşıyabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı