LG G4 Kullanıcı Görüşleri

3 ay kullandim g4 satip sony z5 aldim. Ekran kavisli oldugu icin ekran koruyucu dayanmiyor. Müzik dinlemek eziyet g4 de aşırı tiz ses veriyor. Ekran sararmasina dikkat etmedim. Telde müzik de dinlemiyorum ama tiz ses olmasi hayal kırıklığı yarattı. Foto cekmesi ve kullanması zevkliydi bunlar dışında
İyi de ekranı kavisli değil ki G4'ün. Ses konusunda haklısın, güzel, kaliteli bir ses veremiyor fakat tatmin edici.

Hocam bende bu ay içinde G4 almak istiyorum. Fakat aklıma takılan iki şey ghost screen ve bootloop. Acaba aldığınız telefonun serisi kaç ?

İyi de ekranı kavisli değil ki G4'ün. Ses konusunda haklısın, güzel, kaliteli bir ses veremiyor fakat tatmin edici.
Neresi yeterli değil. S6, 6S..vs. Telefon kullanan arkadaşlar var onlar müzik açınca benim G4'ten açınca seslerini yutuyor yüksek sesli ve basslarıda kötü değil herkes beğeniyor sesi ben böyle yüksek sesli kamerası iyi telefon almak istiyorum diyen var.

Neresi yeterli değil. S6, 6S..vs. Telefon kullanan arkadaşlar var onlar müzik açınca benim G4'ten açınca seslerini yutuyor yüksek sesli ve basslarıda kötü değil herkes beğeniyor sesi ben böyle yüksek sesli kamerası iyi telefon almak istiyorum diyen var.
Fark etti isen, yüksek sesli veya bassları kötü demedim. Hatta hoparlörüne hiç birşey demedim ki sen neden triggerlandın anlamış değilim. Bu telefonu ben de kullanıyorum ve aldığım telefonu illa ki övecek değilim, kulaklığı s6'ya takıyorum aşırı canlı, üst düzey kaliteli ses alıyorum fakat G4 beni ne üzüyor ne de "wow harika ses veriyor" gibisinden tepki verdiriyor. Yüksek ses çıkması, iyi ses çıkmış anlamına gelmez zira e250 dönemlerin de kaldı biraz yüksek ses aşkı.

Fark etti isen, yüksek sesli veya bassları kötü demedim. Hatta hoparlörüne hiç birşey demedim ki sen neden triggerlandın anlamış değilim. Bu telefonu ben de kullanıyorum ve aldığım telefonu illa ki övecek değilim, kulaklığı s6'ya takıyorum aşırı canlı, üst düzey kaliteli ses alıyorum fakat G4 beni ne üzüyor ne de "wow harika ses veriyor" gibisinden tepki verdiriyor. Yüksek ses çıkması, iyi ses çıkmış anlamına gelmez zira e250 dönemlerin de kaldı biraz yüksek ses aşkı.
Bana S6 deme arkadaş kullanıyor pişman. Kamera yaramaz, şarjdan şikayetçi kendiside pişman. Note serisi alsaydım diyor.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı