LG G4 nasıldır?

402318

Hectopat
Yer
Rusya/Moskow
Daha fazla  

Bazıları bu H818P diyor. Bunun eksisi nedir? Oyun ve Arama konuşma tarz şeyler için kullanacağım. Beni 5 yıl götürür mü?

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakart sorunlarıyla zamanında bolca LG'nin başını ağrıtmış bir model. LG'nin kronik sorunları kendisinin piyasadan silinmesine neden oldu. G4 modeli de ekran ve kamera olarak zamanında çok iyi bir cihazdı ama sorunları yüzünden millet LG'ye bulaşmıyordu artık. H818 modeli de çift hatlı modeli.

Anakart sorunlarıyla zamanında bolca LG'nin başını ağrıtmış bir model. LG'nin kronik sorunları kendisinin piyasadan silinmesine neden oldu. G4 modeli de ekran ve kamera olarak zamanında çok iyi bir cihazdı ama sorunları yüzünden millet LG'ye bulaşmıyordu artık. H818 modeli de çift hatlı modeli.
Oh çift hatlı ise daha iyi içimi rahatlattınız yoksa içim içimi yiyecekti, daha yavaş gibi şeyler düşünmüştüm.

Bende bir tane var, anakart ve ekran yüzünden garanti yüzü gördü. Sonra tekrar bozuldu, şarja takılıyken çalışıyor, çıkarttığın an kapanıyor. Şu an çekmecede eskiyor lanet olasıca. Bu ölü telefonu ne alın ne de aldırın.

Şimdiki fiyatı 550 TL. Çok bir şey beklememek lazım. Bu telefonu 3-4 yıl kullandım. Kamera olarak şu anki telefonlara taş çıkarır.
Eksisi artısından çok olan telefon lakin ısınma problemi olabilir. Ayrıca oyun için hiç ideal değil. Akıcılığını da ben beğenmedim.

Günlük işler için fena değil. Isınmamasına dikkat edin. Cihazın lehimleri eriyor yoksa. 🤣
O kadar çöp bir marka bu LG...
Sırf G4 ve G5 kronik sorunlu diye komple LG'ye çöp demeniz biraz garip değil mi? G6 ile kendilerini düzelttiler diye biliyorum, yanlış mı biliyorum?

G2, G3, G4, G5, G6; hepsinin ayrı ayrı sorunları var. Amiral gemisi cihazları çöpse, kusura bakmasın LG, çöptür.
G4 sorunu anlartının bozulması ve G5'in sorunu Ghost Screen idi. Diğer telefonların sorunlarını söyler misiniz? Biraz fazla ön yargılısınız gibi geldi.

Bazıları bu H818P diyor. Bunun eksisi nedir? Oyun ve Arama konuşma tarz şeyler için kullanacağım. Beni 5 yıl götürür mü?
Benim akrabam bu telefona sahipti ve ben bazen alıp şöyle bir kurcalardım. Sizi 5 yıl idare edeceğini düşünmüyorum.

Ekran gayet iyi
Kamera gayet iyi
Hızı günlük işler için yeterli ama oyun oynarsanız sizi üzecektir.
Pil performansı iyi değil.
Cihaz kronik sorunlu, anakartı bozulabilir hatta benim akrabamınki bozulmuştu zaten.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı