İkisini de tavsiye etmem zira G4 kronik sorunları olan bir telefon. J7 ise Samsung'un orta segment telefonlarını tavsiye etmem tam bütçeniz nedir bilmiyorum fakat tavsiyem P9 Lite.Arkadaşlar bu gün yeni bir telefon almam gerekti 2 seçeneğim vardı.
1.Samsung J7 PRİME
2.LG G4 815 Series
Ben 2.LG G4 seçtim sizce nasıl yaptım?
Hocam G4 ü almış bulunmaktayım. Sizin bahsettiğiniz kronik sorunlar LG G4 500-600 serilerinde görülen sorunlarmış fakat LG 800+ serilerinde bu sorunları düzeltiğini okudum bu nedenlede LG G4 aldım. Umarım ki pişman olmam kesinlikle telefonun özelliklerini çok sevdim. Cevabınız için teşşekür ederim. İyi Günler.İkisini de tavsiye etmem zira G4 kronik sorunları olan bir telefon. J7 ise Samsung'un orta segment telefonlarını tavsiye etmem tam bütçeniz nedir bilmiyorum fakat tavsiyem P9 Lite.
J7 prime değilde J7 2016-17 serisi alsaydın orta segmentten çıkmış,fiyatına göre çok daha iyi bir telefonla karşılaşırdın emin ol.Eğer bütçen elverişli olsaymış onu alman senin için çok daha iyi olurmuş dostum.Arkadaşlar bu gün yeni bir telefon almam gerekti 2 seçeneğim vardı.
1.Samsung J7 PRİME
2.LG G4 815 Series
Ben 2.LG G4 seçtim sizce nasıl yaptım?
İnşallah pişman olmazsınız hayırlı olsun. Fakat profil resminizdeki fransız bayrağını beğenmedim TÜRK bayrağını koymanızı rica ediyorum.Hocam G4 ü almış bulunmaktayım. Sizin bahsettiğiniz kronik sorunlar LG G4 500-600 serilerinde görülen sorunlarmış fakat LG 800+ serilerinde bu sorunları düzeltiğini okudum bu nedenlede LG G4 aldım. Umarım ki pişman olmam kesinlikle telefonun özelliklerini çok sevdim. Cevabınız için teşşekür ederim. İyi Günler.
Kasa çatlaması, deri kapak soyulması, az giden batarya, ısınması da eklemebilir.Sorunları Ghost Screen, Anakart sorunu, şebeke çekimi gibi yeter mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.