Ben sadece sizin Z1'in sorunsuz olduğunu söyleyip konuyu Z3+'e bağlamanıza şaşırdım. Diğer modellerde Z3+ gibi ısınma sorunu fazla yok. z3+'da kullanılan işlemci fazla ısınıyor. HTC M9 örneğine bakabilirsiniz.
Nasıl değil? düşünsene birazcık bir oyun açıp biraz oynadığında elinin hissedilir derecede aşırı ısındığını üstüne üstlük telefonun ısınma nedeniyle kendini kıstığını ve uygulamaları kapattığını. Bunlar senin için önemsizse tabi ki alınır.
Bence bu kişinin kullanımına göre değişir ben aşırı zorlayan biri değilim bundan dolayı bu sorunu çok yaşamam ama çok oyun oynayanlar yaşayabilir bir şey diyemem.
Bence bu kişinin kullanımına göre değişir ben aşırı zorlayan biri değilim bundan dolayı bu sorunu çok yaşamam ama çok oyun oynayanlar yaşayabilir bir şey diyemem.
Oyun esnasında her az telefon az biraz ısınıyor. Ancak Snapdragon 810 işlemci biraz müzik dinleyip internette gezince de ısınmaya başlıyor. Zaten herkes telefonu oyun için almıyor, eğer telefonda ciddi bir ısınma problemi olmasa bu kadar şikayetçi olmazdı herhalde Japonya'daki kullanıcılar.
Kullanım amacı değişir. Ancak Snapdragon 810 dediğim gibi normal kullanımda da pek soğuk kalan bir işlemci değil. Normal kullanım için ideal bir telefon değil. Ha Z3 derseniz tamam o iyi ve sıkıntısız Z3+'a göre.