LG G4'de Kronik sorun var mı?

LG G4'ü bir ayın üzerinde test ettik. Amiral gemisi modellerde ve bazı telefonlarda kullanıcılar özellikle kronik sorunları veya geç ortaya çıkan sorunları sorduğu için öncelikle firmalardan erken göndermelerini istedik, erken gelmeyen modellerde de mobil incelemeleri biraz daha geç yayınlıyoruz ki yeterince uzun kullanabilelim. Çok erken elimize ulaşan telefonlarda resmi açıklanma tarihine kadar her noktayı test etmek sorun olmuyor onları hemen yayınlayabiliyoruz.

Bunu açıkladıktan sonra LG G4'te kronik bir dokunmatik, sinyal vb sorunu olmadığını belirteyim. Teknik açıdan Galaxy S6'nın gerisinde olsa da mükemmel bir kamera ve çok gelişmiş özelliklere sahip, tercih edilecek, alınıp kullanılacak bir telefon. Telefon satıcıları arası kirli bir savaş olduğu için yer yer yorumlarda insanların midesini bulandıracak negatif yorumlar yağdırıldığını görebilirsiniz. Kimisi G4 satmak için "S6'dan hızlı" diye sallıyor, kimisi "G4 kronik sorunlu" diye mide bulandırıyor.

Ha kötü niyetli değildir ama bozuk bir cihaz gitmiştir, bu tür durumlar yaşanabiliyor. Özellikle yorumlar için uyarıyorum. Yani özetle iyi araştırın, birkaç yorumda kafanız bulanmasın. Biz eşimize dostumuza paylaştığımız, tavsiye ettiğimiz şekilde inceliyoruz bu yüzden içiniz rahat olsun.

2 aydır G4 kullanıyorum.
Ne takılma ne donma nede ısınma problemi ile karşılaştım.O bahse konu incelemedeki kişiler iş edinmişler karala politikasını kendilerine arkadaşlar.
Tereddüt etmeden almanızı ve kullanımının tadını çıkarmanızı tavsiye ederim.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı