LG G5 şarjı çok çabuk bitiyor

Hydro2K

Kilopat
Yer
Antalya
Selamlar, LG G5 telefonum bazen su içer gibi şarj içiyor.
Mesela telefonumun şarjı 15 olsun ve ben Instagram'a bakayım.
Şanslıysam 2 dakikada bir, şanssızsam 5 saniyede bir kafasına göre geri saymaya başlıyor.
Evet bu 2800 mAh pil bu telefona az fakat bu telefonun şarj ömrünü ben nasıl arttırabilirim?
(Not: Hızlı şarj kullanmıyorum.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Şanslıysam 2 dakikada bir, şanssızsam 5 saniyede bir kafasına göre geri saymaya başlıyor.
Evet bu 2800 mAh pil bu telefona az fakat bu telefonun şarj ömrünü ben nasıl arttırabilirim?

Bazı kişiler bataryasını değiştiriyorlar. Acaba telefonunuz kaç günlük?

Akıllı telefonlar tam olarak bu hale gelecek şekilde tasarlanıyor, yani bunun çözümü telefon değiştirmek. Zamanında Samsung Galaxy S3 Mini kullanıyordum ve bataryası çok zayıfladı diye değiştireyim dedim. O kadar az etkisi oldu ki değiştirdiğime değmedi çünkü sadece batarya değil diğer iç aksamı da eskiyor telefonun.

Hee bu arada şimdi baktım o telefonun işlemcisi snapdragon 820. Bu işlemci direk fabrikasyondan sıkıntılı çok enerji tüketen bir işlemci. Önceki telefonum Mi 5 Prime kullanıyordum onun da işlemcisi aynıydı ve 1 yıldan sonra şarjı hızlı tükenmeye ve telefon gereğinden çok ısınmaya başlamıştı. İnternette araştırabilirsiniz işlemciyi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı