LG G5 Sorunları

HIFZI

Kilopat
Katılım
28 Eylül 2016
Mesajlar
72
Makaleler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Herkese merhaba. Ben LG g5 aldım ve almayı düşünen insanları fikir sahibi yapıyım dedim. Öncelikle istediğiniz soruyu sorabilirsiniz. Genelden başlayıp ayrıntıya doğru gidicem. Ben g5'ten memnunum. Tavsiyem uzun süre kullanıcakların alması. Çünkü fiyatları çok hızlı düşüyor. Mesela ben yurt dışından KDV dahil değil 1500 TL'ye aldım. Performansı yüksek bir telefon ama performans gerektiren uygulamalarda biraz zorlanıyor, ısınıyor ve şarzı daha hızlı bitiyor. Arkasındaki gövde pek de sağlam durmuyor o yüzden kılıf kullanıyorum. Parmak izi bir değişik, yani kaydediyorsunuz en başta okuyor ama 1 hafta sonra veya en küçük bir yarada okumamaya başlıyor. Bilmiyorum öbür telefonlar nasıl ama okursada ağnında açılıyor. Hoş bulduğum özelliklerden bir tanesi de geniş kamerası. Bazen çok fazla işe yarıyor. Böyle sürekli video şeklinde gezen veya vloggerlara kesin tavsiyem. Kendi uygulamalarına güvenmeyin. Samsung gibi değil. Nasıl oluyorsa bazı uygulamaları git gide kötüleşiyor. Özellikleri belli tek bilmediğim RAM'lerin frekansı. Daha anlatıcak bir sürü şey var ama ben sizin yorumlarınızı bekliyorum. Çok acemi bir makale oldu kusura bakmayın. İyi günler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı telefonu kullanmaktayım. Arka gövdenin dayanıksız göründüğü doğru, her ne kadar metal üzerine kaplama olsa da direk metal olsaydı daha iyi olurdu tabiki. Bunun dışında parmak izi normal koşullarda en ufak hata vermeden hızlıca açılıyor fakat elinizi yıkadıktan sonra vs elinizde herhangi bir pürüz olduğunda okumamazlık yaptığı da oluyor. Bahsettiğiniz ısınma ve performans sorunlarını şahsen hiç yaşamadım. Telefonumda nereden baksanız elli civarı uygulama ve oyun bulunuyor lakin herhangi bir performans veya ısınma sorunu yaşamadım. Telefon hakkındaki bir diğer kötü şey ise G4'de, S6 ve S7'de de olduğu gibi parmak izi okuyucusunun bir miktar gevşek olması. Firmalar bu modülü neden daha sağlam yapmıyorlar anlamış değilim.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı