LG G5 vs HTC U Play

Eklemekte fayda var, performans olarak LG iyi değil. LG G6 ile küçük bir oyun oynarken çok sıkıntı yaşadığımı bile hatırlarım. Kamerası da bahsedildiği kadar iyi değil, karanlıkta inanılmaz kötü ve video kalitesinden memnun kalmayacaksınız. Benim görüşlerim ve tecrübelerim bu yönde.

Eklemekte fayda var, performans olarak LG iyi değil. LG G6 ile küçük bir oyun oynarken çok sıkıntı yaşadığımı bile hatırlarım. Kamerası da bahsedildiği kadar iyi değil, karanlıkta inanılmaz kötü ve video kalitesinden memnun kalmayacaksınız. Benim görüşlerim ve tecrübelerim bu yönde.
LG almak Pantolona 5000TL vermekten daha kötü bir karar olur :)

Kullanmayı bilmeyenler kameraya laf eder. Manuel Modu hiç kullandın mı? Flashsız geceyi gündüz yapıyor. Oyun performansına gelirsek ayarlarda FPS kısma ayarı var şarj bitmesin diye. O otomatik olarak açık geliyor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı