LG G5 vs Samsung Galaxy C7 Pro

hermit1

Kilopat
Daha fazla  
1000-1500 TL arası telefon bakıyorum. Bir süredir araştırıyorum cihazları.
LG G5 ve Samsung C7 Pro arasında kaldım diyebilirim. Gerçi LG G5 işlemci olarak çok daha önde. Kullanan arkadaşlar varsa ya da başka bu özelliklerde telefon bilgisi olan kişilerden yardım bekliyorum.

Daha çok uygulama üzerine kullanacağım bir cihaz olacak. Fiyat performans olarak şu an LG G5 sanırım en iyisi. Xiaomi cihazları düşünmüyorum. SD takılamıyor cihaza büyük bir eksi benim için. Normalde Sony taraftarıyımdır ancak bu fiyat aralığında iyi bir cihaz yok. Cevap veren herkese teşekkür ederim şimdiden.

Son düzenleyen: Moderatör:
İki telefonu birbiriyle kıyaslamak G5 modeline haksızlık olur. G5 donanım, performans, ekran ve kamera olarak çok daha önde bir model. Ancak LG G5 modeli sorunları da fazla olan bir modeldir, bu yüzden almanı önermiyorum. İthalat garantili cihaz alacaksan Xiaomi modellerini öneririm. C9-A9 modellerine de bakılabilir. Sony bu fiyatta iyi telefonlara sahiptir, X Compact ve Sony X modellerine bakabilirsin.

öneriler için teşekkürler arkadaşlar mi5s 4 gb rame sahip olsa çok iyi olacaktı(en azından tr deki versiyonlarda mevcut deil),5s plus versiyonu nerdeyse aradığım tüm özelliklere sahip ancak kamera performansı çok kötü,zenfone 3 gerçektende başarılı bir cihaz antutu puanı düşük olsada incelemerde baya iyi performansı var kamerası da çok iyi gerçekten,birde one plus 3t var tam aradığım cihaz olmasına rağmen fiyatı yüksek indirime girerse sanırım onu alacağım,sony cihazların amiral cihazları hariç baya vasat kalıyor performansları,başka önerisi olan arkadaşlar varsa beklemedeyim , cevap veren herkese teşekkürler

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı