LG G6 GPU Kullanımı %0

Anıl12324

Hectopat
Telefonuma CPU-Z'yi indirdim ve orada telefonumunu GPU'suna baktım. Andreno(TM) 530 @ 652 MHz yazıyor. GPU'mun en yüksek frekans değeri 652 olmasına rağmen 214 MHz'yi geçmiyor ama işlemcim 2.34 GHz olmasına rağmen oyunlara girdiğimde tam %90 kullanımı görüyorum. Bu arada GPU kullanımım hep %0. Bu her telefonda böyle mi? Değilse, ne yapılmalı?
  • Telefonum: LG G6
  • İşlemci: Qualcomm Snapdragon 821 2,34 GHz
  • Yardımcı işlemci: Dual-Core 1.60 GHz Kryo
  • RAM: 4 GB
  • ROM: 32 GB
  • RAM frekansı: 1866 MHz
Resimlerin arka planında tam 3 oyun açık ve hepsi de yüksek performanslı oyunlar.
IMG_20190108_190322.jpg
IMG_20190108_190418.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Current demek şu an kullanılan anlamına geliyor. Cihazınız'da ki %0 GPU ise şu an GPU kullanılmadığını gösteriyor olabilir. Bir sorun olduğunu sanmıyorum.

Arka plandaki uygulamalar ekran kartını kullanmaz. Çoklu pencere destekliyorsa telefonunuz, çoklu pencere ile bir video bir de CPU-Z'yi açın. GPU kullanımının arttığını göreceksiniz. Bu uygulamaların çok sağlıklı çalıştığını söyleyemem. Genellikle doğru olmuyor GPU load kısmı.

Telefonda GPU kullanımı yapan şeyler genellikle oyunlar. Diğer programların GPU kullanarak performans artışı sağlayabilecekleri bir program sende yüklü değil demekki :D Ama tavsiyem GPU'n varken kullan :D:D "nema problema"

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı