LG G7 ThinQ vs Meizu 16th

• Konuyu başlatan umtyrr
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 23
  • Görüntüleme 8.025
Eğer telefonu dikkatli kullanırım diyorsanız ve garantiyi olmasada olur diyorsanız one plus 6t internetten pasaport kayıtlı 3400 TL'ye bulmak mümkün tabi dezavantajı garantisi olmaması bu da size kalmış birşey aklınızda bulunsun diye yazmak istedim. Bütçenizi 3500 TL diye belirrttğinizden bunu yazdım ama tercih bu 2'si ise sadece Meizu 16th benimde tercihim olurdu.

Hocam bence internetten oneplus 6 al, neden dersen oneplus 6t fiyatı gelirse (!) eğer s9+ ayarında olur oneplus 6 çıkabileceğin aralıkta ise s9 düz model'den daha mantıklıdır. Şayet s9 plus'a çıkamazsanız oneplus 6 yine sizi memnun eder almışken iyisini alayım diyorsan zaten yakında oneplus 7 çıkacak, oneplus 6 kamera hariç s9'dan daha iyi 6'nın kamerası da sizi gayet memnun edecektir. Yani elinizde iyi kötü bir evrak olur böylelikle, telefon bu belli olmuyor bu işler.:)

Ürün gelince kaç günde geldi , memnun kaldınız mı veya sorun yaşadınız mı bunları yazarsanız faydalı bir bilgilendirme olur çünkü ben bazı sıkıntı yaşayanlardan şuan amazonu tercih etmeyin tarzı yorumlar okumuştum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı