LG G7 ThinQ alınır mı?

arda511

Kilopat
Makaleler
3
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, 2 ay önce Zenfone 5Z'ye geçmiştim. Buradaki konudaki sorundan ötürü telefonu iade etmek zorunda kalmıştım. Çok memnundum telefondan ama ne yazık ki kısmet değilmiş, bir daha da stoklara girmedi. Bu fiyat aralığında diğer bir alternatif olan LG G7 ThinQ modelini buldum. Zenfone 5Z ile aralarında bazı farklılıklar var. Şu an Note 4 kullanıyorum. LG firması hakkında bazı tereddütlerim var. Kuzenim 2 sene V10 kullandıktan sonra anakartı sebepsiz bir şekilde kendiliğinden yandı. LG bu tarz kronik sorunları çözmüş diye duydum ama hala bu telefonu almakta şüpheliyim. Diğer bir sorum ise LG telefonların bootloader kilidi açılıyor mu? Yani garantisi bittikten sonra ben bu telefona root atmak istiyorum, bu mümkün müdür? Bir de eğer kullanan varsa ortalama olarak kaç saat ekran süresi alıyorsunuz bilgi verirseniz sevinirim. Çünkü 3000 mAh biraz düşük gibi geldi bana.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı