LG K10 Alınır mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Emre1553

Hectopat
Daha fazla  
Evet arkadaşlar 2 hafta sonra bu telefonu almayı düşünüyorum. Sizce iyi midir? İyi değil ise 1000TL gibi bir fiyata telefon önerebilirsiniz.
Telefonda Aradığım Özellikler:
1- Bataryası 1 günü çıkarabilmesi.
2- Uzun süre kullanabilmek (Uzun süreden kastım 4 yıl gibi bir süre benden sonra annem de kullanacak).
2- Telefon durduk yere kasmayacak (Zaten indireceğim birkaç oyun var).
3- Telefonun çok ısınmaması. (Clash Royale gibi bir oyunu 30 dakika gibi bir sürede çok ısınmaması).

4 yıl çok uzun bir süre. Lg nin bu süre zarfında kasıp kasmayacağına garanti veremem. Eğer benim gibi 3-4 oyun yükler düzenli olarak önbelleği temizler isen M4 Aqua almanı tavsiye ederim. Saydıklarına çok iyi uyuyor çünkü.

2300 mAh'lık bir pil gücü mevcut. Çok oyun oynamazsan 1 günü çıkartır. Marshmallow desteği olması güzel. Performans olarak güzel bir telefon. Fakat 4 yıl kadar uzun süre kullanılabilir mi dersen yeni nesil telefonların çoğu uzun ömürlü olmamakta. Yazılım desteği bakımından ve ileride annem kullanacak diyorsan kullanım açısından Lumia modellerine bakabilirsin.

Fakat bu fiyat aralığında alınabilecek bir telefondur.

2300 mAh batarya yetmez bende 3000 mAh batarya var ve bir günü bile zorla geçiriyorum[emoji17][emoji17].

Nasıl oldu bilmiyorum ama babam bana iPhone 5s aldı. Konu kapatılabilir.

Teşekkür ederim. Konu kapatılabilir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı