Herkese merhaba;
Elimde LG K10 420N modeli telefon var, telefon çok yavaşladı uygulamalara menüye çok yavaş giriyor.
Telefonun içerisinde gelen google uygulamlarını vs. kaldırmak istiyorum.
Root yapmayı araştırdım fakat gerekli bilgilere erişemedim.
Root yapmadan cmd ekranından google uygulamalarını kaldırmayı denedim fakat oda olumsuz.
Şuan en mantıklı gelen root yapıp uygulamaları kaldırmak.
Nasıl root yapacağım hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.
Merhaba arkadaşlar. Öncelikle ben bu işin uzmanı değilim. Kendi çabalarımla XDA forumdan bakarak kendi cihazımı rootladım. Türkçe kaynak bulamadığım için kendim hazırlamaya karar verdim. Yine de elimden geldiğince yapmak isteyen arkadaşlara yardımcı olmaya çalışırım. XDA forumdaki gottlasz ve...
Merhaba arkadaşlar. Öncelikle ben bu işin uzmanı değilim. Kendi çabalarımla XDA forumdan bakarak kendi cihazımı rootladım. Türkçe kaynak bulamadığım için kendim hazırlamaya karar verdim. Yine de elimden geldiğince yapmak isteyen arkadaşlara yardımcı olmaya çalışırım. XDA forumdaki gottlasz ve...
Öncelikle teşekkür ederim bu dediklerinizi yaptıktan sonra anladığım kadarı ile twrp yüklenmiş olacak sonrasında nasıl root yapacağım.
Birde bu işlemeri yaparken telefon sıfırlanmış olacak mı?
The download will automatically start in 5 seconds, please click here to access the download URL directly. If you are confused and want to know how to install the Magisk Manager on your phone you can click here.
magiskmanager.com
Bu linkten Magisk.apk yı indirin. Magisk.apk dosyasının uzantısını Magisk.zip olarak değiştirin.
Sonra Magisk.zip'i telefon hafızasına atın.
Şimdi TWRP üzerinden Install butonuna basın. Attığınız Magisk dosyasını o ekrandan bulun ve yükleyin. Birkaç dakika kurulmasını bekledikten sonra yüklemenin başarılı olduğuna dair bir yazı çıkacak. Artık cihazını yeniden başlatabilirsiniz. Bu işlem başarılı.
Telefon açıldıktan sonra telefon hafızasından Magisk.zip'i bulun ve adını tekrar Magisk.apk olarak değişin.
Sonra o apk dosyasını telefona kurun.