LG K10 Root Nasıl Yapılır?

Sıfırlanmaz ama yine de yedek almanızı tavsiye ederim. Bu konuda sorumluluk kabul etmem.

TWRP ekranına ulaştıktan sonra cihazı tekrar bilgisayara bağlayın.

Bu linkten Magisk.apk yı indirin. Magisk.apk dosyasının uzantısını Magisk.zip olarak değiştirin.

Sonra Magisk.zip'i telefon hafızasına atın.

Şimdi TWRP üzerinden Install butonuna basın. Attığınız Magisk dosyasını o ekrandan bulun ve yükleyin. Birkaç dakika kurulmasını bekledikten sonra yüklemenin başarılı olduğuna dair bir yazı çıkacak. Artık cihazını yeniden başlatabilirsiniz. Bu işlem başarılı.

Telefon açıldıktan sonra telefon hafızasından Magisk.zip'i bulun ve adını tekrar Magisk.apk olarak değişin.
Sonra o apk dosyasını telefona kurun.

Sonra root'un keyfini çıkarın.
Teşşekkür ederim deneyip size bilgi vereceğim.

Sıfırlanmaz ama yine de yedek almanızı tavsiye ederim. Bu konuda sorumluluk kabul etmem.

Bu linkten Magisk.apk yı indirin. Magisk.apk dosyasının uzantısını Magisk.zip olarak değiştirin.

Sonra Magisk.zip'i telefon hafızasına atın.

Şimdi TWRP üzerinden Install butonuna basın. Attığınız Magisk dosyasını o ekrandan bulun ve yükleyin. Birkaç dakika kurulmasını bekledikten sonra yüklemenin başarılı olduğuna dair bir yazı çıkacak. Artık cihazını yeniden başlatabilirsiniz. Bu işlem başarılı.

Telefon açıldıktan sonra telefon hafızasından Magisk.zip'i bulun ve adını tekrar Magisk.apk olarak değişin.
Sonra o apk dosyasını telefona kurun.

Sonra root'un keyfini çıkarın.
Telefonu ne yaptıysam fastboot moduna alamdım ses açma + güç tuşun bastım olmadı ses kısma + güç tuşuna bastım olmadı ses kısma ve usb kablo taktım olmadı ses açma usb kablo taktım gene olmadı :(

Son düzenleme:
Teşşekkür ederim deneyip size bilgi vereceğim.

Telefonu ne yaptıysam fastboot moduna alamdım ses açma + güç tuşun bastım olmadı ses kısma + güç tuşuna bastım olmadı ses kısma ve usb kablo taktım olmadı ses açma usb kablo taktım gene olmadı :(
İnternetten baktığıma göre bir sensörü varmış arkada. Siz de bir bakın isterseniz. LG kullanmadığım için bilmiyorum. İnternette bulabilirsiniz.

Bu linkten Magisk.APK'yı indirin. Magisk.APK dosyasının uzantısını Magisk.ZIP olarak değiştirin.

Sonra Magisk.ZIP'i telefon hafızasına atın.

Telefon açıldıktan sonra telefon hafızasından Magisk.ZIP'i bulun ve adını tekrar Magisk.APK olarak değişin.
Sonra o APK dosyasını telefona kurun.

Sonra Root'un keyfini çıkarın.

Hocam sonrakine Magisk'in orijinal linkini verin. GitHub sayfası olan.

Teşekkür ederim deneyip size bilgi vereceğim.

Telefonu ne yaptıysam fastboot moduna alamdım ses açma + güç tuşun bastım olmadı ses kısma + güç tuşuna bastım olmadı ses kısma ve USB kablo taktım olmadı ses açma USB kablo taktım gene olmadı :(

OEM kilidi ve USB hata ayıklama'yı açın.
Sonrasında bu rehberimi uygulayın:

OEM kilidi ve USB hata ayıklama'yı açın.
Sonrasında bu rehberimi uygulayın:
Olabilir de çok farketmez hocam. O siteden çok kez indirdim bir sıkıntı yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı