LG Q6 Alınır mı?

LG G3 ve G4 kullanmış biri olarak LG sersinin iyi ilerlemediğini düşünüyorum. LG G4 şuan elimde ve donuyor sürekli. Teknik destek bakımından iyi bir firma LG G3 de ekranda hata oldu LG G4 gönderdiler.

Urunleri surekli bozulup yeni cihaz gonderen bir firmayi tercih etmek yerine daha kaliteli firmalara neden yonelmiyorsunuz? Ayni olay benim de basima geldi. K10 2017 model cihazi garantiye gonderdim ve G4 olarak geldi. Ne kadar komik bir durum. Ellerinde fazladan G4 kalmis demekki, onune gelene gonderiyorlar.

Urunleri surekli bozulup yeni cihaz gonderen bir firmayi tercih etmek yerine daha kaliteli firmalara neden yonelmiyorsunuz? Ayni olay benim de basima geldi. K10 2017 model cihazi garantiye gonderdim ve G4 olarak geldi. Ne kadar komik bir durum. Ellerinde fazladan G4 kalmis demekki, onune gelene gonderiyorlar.
Paramı geri vermediler maalesef. Eğer ki paramı vermiş olasalardı 1800 TL ye farklı bir telefon alırdım.

Q6 oyunlarda yuksek ayarlarda sizi uzebilir.

@airboss Sana iyi ki G4 vermişler, G4 elindeki cihazdan kat kat daha iyi bir model. Kronik sorunlar LG firmasının en büyük sorunlarından.

Şimdiye kadar amiral gemisi modelleri tarafında G6 modeli dışında sorunlu olmayan model yok, V30 modeli de büyük ihtimal sorunsuz olacaktır G6 gibi. Orta ve giriş seviyesindeki sorunlar üst seviye modellerine göre pek yok, bu kulvarlarda da başarısız bir firma.

@BERWAR Evet. Teslim aldigim gunden beri saskinim zaten. Hangi akla mantiga K10 2017 model cihazi alip G4 gibi bir cihaz verirler akli sir ermiyor.

Yok, yapmadilar. Yaklasik 2 hafta ses seda yoktu. Bu sirada herhangi bir emanet cihaz da verilmedi. Aradilar xxx subemize ugrayiniz gibisinden. Gittik. Cihazinizdaki sorun cozulemedi, servisimiz size yeni telefon gonderdi dediler. Sifir G4. Jelatinini biz soktuk uzerinden. Hayatimda boyle bi sacmalik daha gormedim.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı