LG, SONY, ASUS Türkiye'den çekiliyor mu?

erenakgozzz1

Hectopat
Katılım
29 Ocak 2016
Mesajlar
18
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar 2 gün önce media markt'a telefon almaya gittik benim aklımda LG G4 veya ASUS Zenfone 3 Laser vardı ama ordaki adam bana LG, Sony, ASUS gibi markaların Türkiye'den çekilecegini söyledi ve LG G4'den daha ucuz olan Huawei P9 Lite telefonu önerdi ve biz bunu aldık eve geldigimde ASUS müşteri temsilcisine sordum ve böyle bir şey olmadıgını söyledi sizce bana bunları deme amaçları nedir? Daha pahalı telefon varken niye ucuzunu satmaya kalktılar anlamış degilim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Stok fazlası olduğu için olabilir. Ayrıca şu anda LG, Asus, HTC gibi markaların çekilmesi gibi bir durum söz konusu değil. Bunlar sonuçta sadece telefon satmıyorlar burada.
 
LG Türkiye hariç hiçbirinde bir çekilme yok. LG Türkiye de geri çekilmedi ama küçülmeye gidiliyor. Türkiye şubesinin binasında ki bütün daireler onlara aitti ama bir tane katı boşaltmışlar. İşler pek yolunda gitmiyor LG Türkiye'de. Genel olarak LG kötü zaten şu anda mobil sektörde. Televizyon konusunda da rakip çok fazla oldu.
 
Bahsedildiği gibi LG zaten mobilde iyi değil ekran konusundada rakip olarak monitörde AOC, SAMSUNG, BENQ gibi markalar var televizyondada Samsung var ama çekilme söz konusu değil.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı