Merhaba aynı sorunu bende yaşıyorum 3 gündür girmiyor siz şuanda sorunu giderebildinizmi yardımcı olursaniz sevinirimMerhabalar. Lg tvye (webos 3.4.2) Iptv smarters pro uygulamasını yüklemiştim, söylediğiniz gibi url başına boşluk koyunca çalıştırabilmiştim. Dün kanallar kayboldu birden. Biraz bekledim düzelir diye kanallar görünmeyince programı silip tekrar yükleyim dedim. Keşke silmeseydim. Programı çalıştıramıyorum. Url başına boşluk koysam da olmuyor malesef. Bu sorunu çözmenin başka bir yolu var mıdır? Başına gelen ya da başka bir şekilde çözebilmiş olan varsa yardımcı olabilirseniz sevinirim.
O programa ne şekilde denersem deneyeyim giremedim malesef. Başka bir program ile izliyorum. MKIPTV diye bir program var. Lgnin uygulama mağazasında aratın göreceksiniz. Bu programı yükleyin. Programı açtığınızda ayarlar bölümüne girin orada Xtream-1, Xtream-2, Xtream-3 şeklinde 3 ayrı bölüm var. 3 tane kullanıcı ekleyebiliyorsunuz. Mesela Xtream-1 e girip url adresinizi,kullanıcı adınızı,şifrenizi ve kullanmak istediğiniz kullanıcı adınızı girip kaydediyorsunuz. O kullanıcı adınızla ana sayfada bir bölüm açılıyor. Oraya girip izleyebiliyorsunuz. Url adresini de direkt kabul etti bende. Boşluk bırak vs. gibi bir şey yapmadım. Bir de Iptv Smarters için şöyle bir şey diyorlar. Iptv Smarters Pro'un dışında eğer tvnizin webos sürümü destekliyorsa Iptv Smarters Player' diye bir proğram var onu indirin. Orada url adresindeki // işaretlerini silip yazınca bazı tvlerde kabul ediyormuş. Smarters Player için bunu bir deneyin isterseniz.Bendede aynısı oldu girmiyor nasıl çözüm buldunuz
Merhaba aynı sorunu bende yaşıyorum 3 gündür girmiyor siz şuanda sorunu giderebildinizmi yardımcı olursaniz sevinirim
Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için ben çözüm bulamamistim SSİPTV indirdim IPTV deki arkadaşlar yardımcı oldu yeniden hesap actilarO programa ne şekilde denersem deneyeyim giremedim malesef. Başka bir program ile izliyorum. MKIPTV diye bir program var. Lgnin uygulama mağazasında aratın göreceksiniz. Bu programı yükleyin. Programı açtığınızda ayarlar bölümüne girin orada Xtream-1, Xtream-2, Xtream-3 şeklinde 3 ayrı bölüm var. 3 tane kullanıcı ekleyebiliyorsunuz. Mesela Xtream-1 e girip url adresinizi,kullanıcı adınızı,şifrenizi ve kullanmak istediğiniz kullanıcı adınızı girip kaydediyorsunuz. O kullanıcı adınızla ana sayfada bir bölüm açılıyor. Oraya girip izleyebiliyorsunuz. Url adresini de direkt kabul etti bende. Boşluk bırak vs. gibi bir şey yapmadım. Bir de Iptv Smarters için şöyle bir şey diyorlar. Iptv Smarters Pro'un dışında eğer tvnizin webos sürümü destekliyorsa Iptv Smarters Player' diye bir proğram var onu indirin. Orada url adresindeki // işaretlerini silip yazınca bazı tvlerde kabul ediyormuş. Smarters Player için bunu bir deneyin isterseniz.
Tvniz smarters player programını destekliyorsa onu indirip deneyin.Ben de Mkıptv'yi şans eseri gördüm.Ayarlar bölümünden Xtream'a bilgileri girince kullanabilmiştim,bir sorun olmamıştı.Bilgileri girerken mesela url'yi girip geri tuşuna 1 sefer basınca bilgiyi o satıra ekliyor aşağı tuşuyla diğer alana geçiş yapılabiliyordu.Bu şekilde bilgileri girip kaydedebilmiştim. Bazı programlarda da giriş bilgileri m3u playlist'e çevrilerek kullanılabiliyormuş.Yukarıda bir arkadaş örnek vermişti o programlara da bakabilirsiniz. Direkt kullanılabilecek bir kaç program daha çıkar büyük ihtimalle ama bakmak gerek uygulama sayfasından.Biraz zaman alır ama malesef başka bir yol bilmiyorum. Lg ıptv deyince tansiyonum yükseliyor valla. Zaten öyle çok detaylı vs. bilmiyoruz bu işleri tvyi kıracak seviyeye getiriyor insanı.Merhaba IP smarters Pro üzerinden artık giriş yapamıyorum TV LG model üyelik devam ediyor ama giriş yapamıorum hiçbir şekilde başka bir program var mı mkıptv indirdim orada da giriş yaptığım yerde bilgilerim kaydedilmiyor giril yapamıyorum yardımlarınızı rica ediyorum.
Hallettim size çok teşekkür ediyorum.Tvniz smarters player programını destekliyorsa onu indirip deneyin.Ben de Mkıptv'yi şans eseri gördüm.Ayarlar bölümünden Xtream'a bilgileri girince kullanabilmiştim,bir sorun olmamıştı.Bilgileri girerken mesela url'yi girip geri tuşuna 1 sefer basınca bilgiyi o satıra ekliyor aşağı tuşuyla diğer alana geçiş yapılabiliyordu.Bu şekilde bilgileri girip kaydedebilmiştim. Bazı programlarda da giriş bilgileri m3u playlist'e çevrilerek kullanılabiliyormuş.Yukarıda bir arkadaş örnek vermişti o programlara da bakabilirsiniz. Direkt kullanılabilecek bir kaç program daha çıkar büyük ihtimalle ama bakmak gerek uygulama sayfasından.Biraz zaman alır ama malesef başka bir yol bilmiyorum. Lg ıptv deyince tansiyonum yükseliyor valla. Zaten öyle çok detaylı vs. bilmiyoruz bu işleri tvyi kıracak seviyeye getiriyor insanı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.