LG TV "Authorization failed for above host" hatası çözümü

En üste gelip sağ sağ basıp okey tuşuna bastıktan sonra görünmeyen ayarlar kısmına giriyorsunuz. Oradan kapatabilirsiniz.

Merhaba;

Dediğiniz gibi görünmeyen ayarlar kısmına giriyorum. Ama orada sadece altyazı boyutu menüsü aktif oluyor. Oysa ki ben altyazı dili, ses dili değiştirmek istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim? Teşekkürler

Merhaba;

Dediğiniz gibi görünmeyen ayarlar kısmına giriyorum. Ama orada sadece altyazı boyutu menüsü aktif oluyor. Oysa ki ben altyazı dili, ses dili değiştirmek istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim? Teşekkürler

Yapamazsınız hocam. O özellik yok maalesef programda.

Peki LG WebOS'ta bunu yapabileceğim (alt yazı ve ses seçimi) sorunsuz bir IPTV oynatıcısı var mı?

Arayüzü iyi olmasada ücretsiz olarak SS IPTV ve MKIPTV. Uygun fiyatlı olarak ClouDDy. İyi birşey istiyorsanızda ücretli olarak HOT IPTV uygulamasını kullanabilirsiniz.

Arayüzü iyi olmasada ücretsiz olarak SS IPTV ve MKIPTV. Uygun fiyatlı olarak ClouDDy. İyi birşey istiyorsanızda ücretli olarak HOT IPTV uygulamasını kullanabilirsiniz.
MKiprv denedim. Onda da altyazı ve ses bölümü görünüyor, altyazı seçmek istediğimde yani o menüye tıkladığımda ekranda hiçbir şey belirmiyor. Bunun bir yöntemi var mı? Diğerlerine de bakacağım. Teşekkürler,

Merhabalar. Iptv Smarters Pro uygulamasını bayramdan önce kullanamıyordum Mkıptv'yi yüklemiştim. 2 hafta kadar ücretsiz kullanım varmış dün deneme sürümünüz sona ermiştir mkiptv@gmail.com ile iletişime geçin diye uyarı verdi.SS Iptv'yi yükleyim diye uygulama sayfasına girdim Iptv Smarters Pro uygulamasına güncelleme gelmiş tekrar yükledim ve url'nin başına boşluk bırakarak giriş yaptım çalıştı. Iptv Smarters Pro'yu kullanmak isteyip de sorun yaşayan arkadaşlar için bilgi amaçlı yazma gereği duydum.

Merhabalar. Iptv Smarters Pro uygulamasını bayramdan önce kullanamıyordum Mkıptv'yi yüklemiştim. 2 hafta kadar ücretsiz kullanım varmış dün deneme sürümünüz sona ermiştir mkiptv@gmail.com ile iletişime geçin diye uyarı verdi.SS Iptv'yi yükleyim diye uygulama sayfasına girdim Iptv Smarters Pro uygulamasına güncelleme gelmiş tekrar yükledim ve url'nin başına boşluk bırakarak giriş yaptım çalıştı. Iptv Smarters Pro'yu kullanmak isteyip de sorun yaşayan arkadaşlar için bilgi amaçlı yazma gereği duydum.
IPtv smarters pro'da dublaj ve altyazı seçimini yapabilseydik çok iyi olacaktı.

IPtv smarters pro'da dublaj ve altyazı seçimini yapabilseydik çok iyi olacaktı.

Güncelleme getirmişler ama yinede altyazı seçimi vs eklememisler.. keşke düzeltseler

Merhaba,

LG TV'lerde IPTV Smarters Pro uygulamasındaki bu hatanın çözümü için şöyle birşey buldum.

IPTV sağlayıcınızın size vermiş olduğu link'i IPTV Smarters uygulamasına girerken baş tarafına bir boşluk bırakırsanız bu hatayı almıyorsunuz program çalışmaya başlıyor.

Bendeki cihazda bu sorun böyle çözüldü. Sizlerle paylaşmak istedim. Deneyen arkadaşlar geri bildirimde bulunursa sevinirim. İyi forumlar herkese.
Çok teşekkür ederim. sayenizde çözdüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı