erenuney16
Hectopat
Arkadaşlar bu akşam yaşadığım ölü piksel sorunu üzerine yeni monitör almayı düşünüyorum. İki model arasındayım:
www.akakce.com
Fiyatlar hemen hemen aynı. Biri 144Hz LG biri 165Hz Acer. Hangisi daha mantıklı aradakı 20 Hz gibi bir farkı hisseder miyim? 72Hz monitörden geçeceğim zaten. Tavsiye vermek isteyen arkadaşlar için bütçe attığım monitörler kadar. IPS olmasını istiyorum yorumlarınızı bekliyorum. Ekteki sorun da ölü piksel sorunum.
LG UltraGear 24GN60R-B 23.8" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz LG UltraGear 24GN60R-B 23.8" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! LG UltraGear 24GN60R-B 23.8" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 4.900,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Fiyatlar hemen hemen aynı. Biri 144Hz LG biri 165Hz Acer. Hangisi daha mantıklı aradakı 20 Hz gibi bir farkı hisseder miyim? 72Hz monitörden geçeceğim zaten. Tavsiye vermek isteyen arkadaşlar için bütçe attığım monitörler kadar. IPS olmasını istiyorum yorumlarınızı bekliyorum. Ekteki sorun da ölü piksel sorunum.