Merhaba arkadaşlar bu monitörü almayı düşünüyorum, alınır mı?
ben monitörlerden pek anlamıyorum, onu da alabilirim ama farkı nedir ya da marka olarak hangisi daha iyidir bilemiyorum..Mag 256F itopyada 3999 ken alınmaz.
tamamdır teşekkür ederimmBende var hocam gayet memnunum. Benim aldığım monitörde ne ghosting çıktı ne ölü piksel çıktı ne de ışık sızması çıktı ancak biraz da şans işi bunlar bazılarında da çıkabiliyor.
teşekkür ederimmSiyahları dışında iyi bir monitör laptop için kullanıyorum.
Tabii yanında mini LED monitör ve mini LED TV var bunlardan da siyahları kötü geliyor olabilir![]()
Panel renk kalitesi bin kat daha iyi. 10bit renk sunuyor bu bütçede imkansız nerdeyse.ben monitörlerden pek anlamıyorum, onu da alabilirim ama farkı nedir ya da marka olarak hangisi daha iyidir bilemiyorum..
tamamdır teşekkür ederimm
teşekkür ederimm
tamam çok teşekkürlerrrPanel renk kalitesi bin kat daha iyi. 10bit renk sunuyor bu bütçede imkansız nerdeyse.
Rica ederim.tamam çok teşekkürlerrr
bir de bir şey daha soracağım, dediğiniz monitör itopyada var ve aynı fiyata teknosada da var itopyadan alınca vade farkı koyuyor teknosada koymuyor ancak satıcısı dey elektronik. karar veremedim gzüevnli midir hangisini tercih etmem lazımRica ederim.
Dey elektronik itopya diye biliyorum. Ben arkadaşıma dey elektronik amazondan aldırdım sıkıntı çıkmadı.bir de bir şey daha soracağım, dediğiniz monitör itopyada var ve aynı fiyata teknosada da var itopyadan alınca vade farkı koyuyor teknosada koymuyor ancak satıcısı dey elektronik. karar veremedim gzüevnli midir hangisini tercih etmem lazım
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.