LG UltraGear 24GS60F-B alınır mı?

Bütçe
5000
Gigabyte g25f2 alın hocam.

Lenovo Legion R24s bir de bunu buldum bu nasıldır ChatGPT güvenilir dedi ghosting olsun ölü pixel olsun.

Hocam bende Lenovo Legion R25i-30 vardı yaklaşık 1 haftadır hiçbir şekilde tamir etmediler 1.5 sene önceki fiyatı iade ettiler Lenovo teknik servis olarak kötü.

Gigabyte G25F2 bunun bir kronik veya başka tarzda bir sorunu var mı düşünmeden alınır mı?

Bir sorunu yok iş'den bir arkadaşım aldı bende iade geldiği zaman alacağım GS25F2 ile karıştırmayın aslında bire bir aynı GS25F2 de pivot vs yok panel aynı G25F2 de pivot var.

Bir sorunu yok iş'den bir arkadaşım aldı bende iade geldiği zaman alacağım GS25F2 ile karıştırmayın aslında bire bir aynı GS25F2 de pivot vs yok panel aynı G25F2 de pivot var.
pivot derken ekranı dik yapabilmekmi pivot oluyo eger oysa cok sorun yok dik kullanmam hiç bi zaman

https://www.itopya.com/gigabyte-gs2...2ldSuO4LLEbb4hylIEb09xzXr6C5C-qFvRsc8bCIKzH-S zaten dogru monitore bakiyomusum sanirim degilmi

Pivot derken ekranı dik yapabilmekmi pivot oluyor eger oysa cok sorun yok dik kullanmam hiçbir zaman.

Hem dik hem de sağ sol yukarı aşağı. GS25F2 olan sadece yukarı aşağı dönebiliyor G25F2 yukarı aşağı hem dönüyor hem de çıkıyor.

Pivot derken ekranı dik yapabilmekmi pivot oluyor eger oysa cok sorun yok dik kullanmam hiçbir zaman.

https://www.itopya.com/gigabyte-gs2...2ldSuO4LLEbb4hylIEb09xzXr6C5C-qFvRsc8bCIKzH-S zaten dogru monitore bakiyormusum sanirim degilmi.

Ben G25F2 önerdim ama GS25F2 de aynı sadece pivot yok pivot ihtiyacınız yoksa GS25F2 alın geçin.

Hem dik hem de sağ sol yukarı aşağı. GS25F2 olan sadece yukarı aşağı dönebiliyor G25F2 yukarı aşağı hem dönüyor hem de çıkıyor.

Ben G25F2 önerdim ama GS25F2 de aynı sadece pivot yok pivot ihtiyacınız yoksa GS25F2 alın geçin.
teşşekür ederim klavye düşünüyorum bide apex 3 almayı düşünüyorum 2 arkadasımdada var cok memnunlar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı