LG UltraGear 24GS60F-B vs AOC agon Pro 24G42e

Bütçe
5000-6000

aet_95

Hectopat
Daha fazla  
Monitör
LG UltraGear 24GS60F-B - AOC Agon Pro 24G42e
Merhaba iyi sosyaller, 5500 fiyat bantlarında kendime bir monitör arıyorum. Sürekli oyun oynamadığımdan genel kullanım içinde uygun olan monitörlere bakıyorum ve bu iki monitör arasında kaldım. AOC 24G42e monitör yeni ve eski modellerinin çoğunda panel sorunları olduğunu okudum. LG 24GS60F-B de ise bu fiyatlara yakın bir alternatif olmasından dolayı ilgimi çekti. Bu ikisi arasından hangisi alınabilir? Bunun haricinde önerilerinize açığım.

6 aydan fazla bir süredir LG 24GS60F-B kullanıyorum. Henüz hiç bir sorunla karşılaşmadım.
Görüntü kalitesi olarak nasıl hocam, genel özelliklerinden kısaca bahsedebilir misiniz?

AOC cok saha iyi panele sahip kendi fiyat bandının en iyisi şu an.

AOC da eski modellerin panelleri 4 cof olduğu için sorun çıkarmış deniyor o yüzden güvenemiyorum bu model de eski serilerde yaşanan sorunlar düzeltilmiş mi?

Görüntü kalitesi olarak nasıl hocam, genel özelliklerinden kısaca bahsedebilir misiniz?

AOC da eski modellerin panelleri 4 cof olduğu için sorun çıkarmış deniyor o yüzden güvenemiyorum bu model de eski serilerde yaşanan sorunlar düzeltilmiş mi?

Evet bu modelde kronik sorun yok düzeltilmiş sorunlar. Renk gamutu ve kontrast düzeyi oldukca yuksek AOC'un ekstradan.

Evet bu modelde kronik sorun yok düzeltilmiş sorunlar. Renk gamutu ve kontrast düzeyi oldukca yuksek AOC'un ekstradan.

Anladım hocam teşekkürler peki bu monitörün cof değerleri açıklandı mı? İnternette birçok yere baktım ama cof değerlerini göremedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı