LG UltraGear 27GL850-B alınır mı?

ya 5700xt kartla deneyebilmek için yan binadaki arkadaşınıza monitörü götürmeniz çok değerli benim için, zahmet etmişsiniz valla çok teşekkür ederim. deneyiminiz sayesinde paugge 1.4 siparişini şimdilik iptal ettim. zaten monitörün taksitleri var malum.

bu arada kutudan çıkan kabloyla 5700xt'de 144 hz'de 10 bit aldınız değil mi, doğru anladım, 2 kabloyla da aldık dediğiniz kablolardan biri kutudan çıkan kablo?

tamam o zaman bu durumda, monitör aynı, kablo aynı, driver ve amd programları güncel, o halde geriye tek değişken kalıyor amd 5700 ile 5700xt arasındaki fark. 5700xt olup msi 5700 gp edition'da olmayan ne olabilir ki ben 144hz'de 10 bit renk alamıyorum acaba?

aynen içinden çıkan kablo ve paugge kablo ile birlikle denedik. bence bu kart için çıkan güncelleştirmeler ile alakalı bir durum.amd yine bildiğimiz gibi anlaşılan

redeon ayarlarını kurcaladınız mı yani bilmediğimiz biyerde olan bir ayarı mı değiştirdiniz acaba.bir önceki sürüme temiz kurulum yapıp deneseniz.Söz konusu kart hiçte küçümsenmeyecek bir kart eski bir kart olsa tamam diyeceğim ama değil.

peki monitör 850b mi 27gl83a mı?

hocam bende sizin gibi Lg27gl83a aldım.hatta sizinle aynı duruma düşmüştüm 850 siparişi verip daha sonra siparişi iptal ettim.

doğru ya kusura bakmayın kafa gitti valla.. yok dostum yok öyle driverla ilgili bir şey olduğunu hiç sanmıyorum. çünkü 120hz'ye aldığımda otomatikman kendisi 10 bite alıyor bana sormadan derhal. 100hz'de de öyle, 60'ta da. yani ben kaç hz'ye alsam otomatik en yüksek bit derinliğine geçiyor. 144hz'ye geldiğimde 6 bit'e iniyor ve ne radeon ayarlarından ne de windows ayarlarından asla daha yukarıya çıkamıyor. 8 biti bile kabul etmiyor. valla senin deneyimin sayesinde kablo ihtimalini eledim ama aklım mantığım kablodan başka bir sonuca varamıyor. haftaya bi paugge alıp deneyeceğim sanırım. bu arada 120 hz ile 144 hz arasındaki fark, farkedemeyeceğim bir farksa uğraşmaya da değmeyebilir.
hocam bende sizin gibi Lg27gl83a aldım.hatta sizinle aynı duruma düşmüştüm 850 siparişi verip daha sonra siparişi iptal ettim.
bu arada radeon ayarlarında denemediğim yer kalmadı

Son düzenleme:
filmware nasıl güncelleniyorki
Bende 27gl850b modelini almayı düşünüyorum nasıl memnunmusunuz 1MS GTG İPS panel olması beni cezbeden yani daha çok rekabetci oyun oynadığım için gtg değerleri benim için önemli

Son düzenleme:
ben de 27GN880-B düşünüyorum. 27GL850-B'nın artısı nedir?

Hocam benim 83A geldi. Bende öyle bir sıkıntı olmadı 144Hz alıyorum. Bu arada Discord'dan iletişime geçme şansımız var mı? Kalibrasyon ve diğer ayarlarla ilgili bir şey soracaktım.

Hocam benim 83A geldi. Bende öyle bir sıkıntı olmadı 144Hz alıyorum. Bu arada Discord'dan iletişime geçme şansımız var mı? Kalibrasyon ve diğer ayarlarla ilgili bir şey soracaktım.

selam dostum discord =>
peterpanfromneverland#8140

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…