LG UltraGear 27GL850-B alınır mı?

Şimdiki fiyatı bence çok iyi. Bildiğim kadarıyla DP 1.4 kablosu çıkıyor. Ayriyeten bu Dell modeli de benzer bir nano IPS panel ile geliyor ve fiyatı benzer. Ayrıca HDR desteği de bulunuyor. Bunu da düşünebilirsin.

Ama işte 1 itopya webden alınabiliyor bir tek, 2 6 taksitli fiyatı 3800'e çıkıyor (amazonda peşin fiyatına 6 taksit 3300). Yoksa dell de çok güzelmiş.

83a da 850b ile aynı paneli kullanıyormuş sanırım, o da nano ips mi oluyor bu durumda?

Ama işte 1 itopya webden alınabiliyor bir tek, 2 6 taksitli fiyatı 3800'e çıkıyor (amazonda peşin fiyatına 6 taksit 3300). Yoksa dell de çok güzelmiş.

83a da 850b ile aynı paneli kullanıyormuş sanırım, o da nano ips mi oluyor bu durumda?
Evet 2 modelde de neredeyse aynı panel kullanılıyor. Giriş seviyesi hdr özelliğini kaybediyor sadece. Zaten hdr içerik için yeterli parlaklığı sunamıyordu 850b. Düzgün bir hdr deneyimi için minimum hdr600 olmalı bence.

Evet 2 modelde de neredeyse aynı panel kullanılıyor. Giriş seviyesi hdr özelliğini kaybediyor sadece. Zaten hdr içerik için yeterli parlaklığı sunamıyordu 850b. Düzgün bir hdr deneyimi için minimum hdr600 olmalı bence.

ya çok teşekkür ederim bu süreçteki fikirleriniz ve desteğiniz için. sanırım bu akşam 27gl83a modelini alacağım. amazon'da olsa dell almak isterdim. ancak hem itopya'dan internet üzerinden alışveriş yapıp 10 gün bekleyip sonra da olası bir sıkıntıda sorun yaşamaktan korkuyorum hem de 28gl83a ile arasında 540 tl fiyat farkı var. değmez gibi duruyor. yabancı sitelerde de araştırdım, wide color gamut yerine srgb kullanıldığı için fiyatı düşükmüş ancak oyun ve medya kontentinin %99'u srgb kullanıyor zaten şu an. gl850 yalnızca gelecekte kullanılabilir bir şey vaat ediyor gibi.

ya çok teşekkür ederim bu süreçteki fikirleriniz ve desteğiniz için. sanırım bu akşam 27gl83a modelini alacağım. amazon'da olsa dell almak isterdim. ancak hem itopya'dan internet üzerinden alışveriş yapıp 10 gün bekleyip sonra da olası bir sıkıntıda sorun yaşamaktan korkuyorum hem de 28gl83a ile arasında 540 tl fiyat farkı var. değmez gibi duruyor. yabancı sitelerde de araştırdım, wide color gamut yerine srgb kullanıldığı için fiyatı düşükmüş ancak oyun ve medya kontentinin %99'u srgb kullanıyor zaten şu an. gl850 yalnızca gelecekte kullanılabilir bir şey vaat ediyor gibi.
Hocam Gigabyte M27Q'ya bakabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@Yararsız Üye hocam merhaba. Bende bugün akşam 2K monitörümü sipariş ediyordum. Sizinde fikrinizi almak istedim. Samsung LC27HG70 modelini alacaktım. Sizce ne yapmalıyım? Şuan ya Samsung ya da Dell'in S2721DGF modelini düşünüyorum. LG'i contrast anlamında eledim. Siz ne dersiniz?
Hocam kontrast istiyorsaniz Gigabyte M27Q'ya bakabikirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Hocam Gigabyte M27Q'ya bakabilirsiniz.

Hocam kontrast istiyorsaniz Gigabyte M27Q'ya bakabikirsiniz.

hocam çok teşekkür ederim 6 taksitli fiyata bakılınca gl83a ile arasında 800 tl fark var.

@zadnxcom hocam Gigabyte'a belirli sıkıntılar varmış. Bende vazgeçtim. Şu an Dell modelini düşünüyorum.

@zadnxcom hocam Gigabyte'a belirli sıkıntılar varmış. Bende vazgeçtim. Şu an Dell modelini düşünüyorum.

Hocam ben kontrast için önermiştim Gigabyte'ı yoksa benimde önerim Dell S2721DGF.

Hocam ben kontrast için önermiştim Gigabyte'ı yoksa benimde önerim Dell S2721DGF.

hocam dell ile 27gk83a'nın kontrast seviyeleri birebir aynı. dell diğer birkaç başka noktada önde ancak yalnızca itopya'nın web stoğunda var şu an türkiye'de. başka yerde de yok. lg'ye göre 6 taksit fiyatı hem 600 tl daha pahalı hem itopya kargoyu 10 güne anca gönderiyor hem de monitörde sıkıntı çıkarsa iade aşaması sıkıntılı biliyorsunuz. çok teşekkürler yine de öneriniz için. bu arada 27gl83a modelinin kontrast oranı 27gl850-b'ye göre 160:1 seviye daha iyi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı