CHiBLaST
Megapat
Daha fazla
Bende bu iki telefonu düşünüyorum. Piyasadaki telefonların ses performansı açısından baktığımda LG v30+ ve Xiaomi Mi 9T var. LG v30+ ın en önemli özelliği içinde Quad DAC bulunduruyor olması. Öte yandan 9T de ESS Sabre ES9018K2M veya Qualcomm WCD9375 var. XDA forumunda okuduğuma göre kimisi 9T`nin ses kalitesine çok iyi diyor kimisi yeterli değil diyor ortalık biraz karışık. Bu iki cihazıda yan yana koyup güzel bir kulaklık ile kritik dinleme yapmadığımız sürece bilemeyiz, sadece tahmin edebiliriz. Bende Sennheiser HD58x var HD660S in %90-95 i deniliyor ve gerçekten iyi bir kulaklık. LG v30 u ve T9 u dinleme fırsatım olsa hangisinin DAC+AMP performansı daha iyi-kötü veya eşitmi söyleyebilirim. Benim tahminim LG v30+ ın daha iyi olduğu. Bütün odyofil camiasında v30 un sesinin iyi kabul edildiği bir gerçek. 9T nin XDA linki: Audio quality
Ha telefona sadece ses performansı şeklinde bakmak bana göre yanlış. Ses performansı kadar içerdiği yazılım, donanımda çok önemli o yüzden iki cihazında artılarını eksilerini düşünüp hangisi fiyatına göre daha mantıklıysa o cihazı almak gerekir. Notebookcheck ikisininde detaylı testini yapmış.
Ben Xiaomi Mi 9T alacağım gibi ses kalitesinden biraz fedakarlık ederek çok daha güncel, şık, bataryası çok daha iyi bir telefon almak daha mantıklı gibi.
Ha telefona sadece ses performansı şeklinde bakmak bana göre yanlış. Ses performansı kadar içerdiği yazılım, donanımda çok önemli o yüzden iki cihazında artılarını eksilerini düşünüp hangisi fiyatına göre daha mantıklıysa o cihazı almak gerekir. Notebookcheck ikisininde detaylı testini yapmış.
Ben Xiaomi Mi 9T alacağım gibi ses kalitesinden biraz fedakarlık ederek çok daha güncel, şık, bataryası çok daha iyi bir telefon almak daha mantıklı gibi.