Çözüldü LG vs Samsung vs Philips vs Beko

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Furkan_D

Kilopat
Sosyal Tayfı
Merhabalar, indirim bitmesine az bir süre kaldı. Ailem ile televizyon bakıyoruz ve 3 televizyon arasında kaldık. Sizin de tercihinizi bekliyorum. Lütfen bilgisi olan arkadaşlar yazsın. Hangi paneller onu çözemedim neyse, yorumunuzu bekliyorum.

@Recep Baltaş @Ali Güngör sizin yorumlarınız benim için önemli.

Epey üzerinden karşılaştırma ve benim özellikler hakkında bilgim yok.

Açıklamalı bir şekilde neden LG veya neden Samsung. Kullananlar yazsa daha güzel olur ve lütfen mümkünse kullanan arkadaşların yorumlarını bekliyorum 🙂

Son düzenleme:
Vestel dermişim (!) 😅
Kesinlikle Beko önermem. Arçelik de önermem kaç senelik müşterisi olarak. Zaten ikisi de aynı holdinge bağlı.
LG ile ilgili çok sorun duymuştum. O yüzden biraz temkinli davranırdım LG için. Ama InstaView Door-in-Door buzdolaplarını şahsen beğeniyorum. Bütçesi olana öneririm.
Samsung veya Philips önerebilirim. Samsung TV kullanmadım ancak Samsung'un telefon ve tabletlerini beğenmesem de TV'leri kaliteli diye duydum.
PHILIPS'in ise monitörleri kaliteliydi. Canlı canlı 15 senedir görevini yerine getiren 170S7FS/00 model monitörünü biliyorum. Kalitesini halen bozmadıysa buradan yola çıkarak üzmeyeceğini söyleyebilirim. :)

Samsung yorum gelmemiş nasıl bir şey ile karşılaşacağımı bilmiyorum LG yorum gelmiş.
Bizde hem Samsung un hemde Lg nin 4k televizyonları var ikisi de 49 inç 4K.1 er sene ara ile alındı tam modellerini hatırlamıyorum ama Lg de tarayıcıdan film, dizi izlerken yetersiz bellek hatası oluyor ve arayüzde hafif takılmalar oluyor. Bu senin alacağın modelde olur mu kullanmadığım için bilmem benim çok sinirimi bozan bir şey. Bu yüzden Samsung tercih ederdim.

Merhabalar, indirim bitmesine az bir süre kaldı. Ailem ile televizyon bakıyoruz ve 3 televizyon arasında kaldık. Sizin de tercihinizi bekliyorum. Lütfen bilgisi olan arkadaşlar yazsın. Hangi paneller onu çözemedim neyse, yorumunuzu bekliyorum.

Açıklamalı bir şekilde neden LG veya neden Samsung.

Ne indirimi hocam? Ve nerede?

@SHER-LOCKED Mesela Samsung alırsam 250 TL hediye para veriliyor. LG fiyat üzerinden indirimli.
250 Tl için değmez.
Vestel dermişim (!) 😅
Kesinlikle Beko önermem. Arçelik de önermem kaç senelik müşterisi olarak. Zaten ikisi de aynı holdinge bağlı.
LG ile ilgili çok sorun duymuştum. O yüzden biraz temkinli davranırdım LG için. Ama InstaView Door-in-Door buzdolaplarını şahsen beğeniyorum. Bütçesi olana öneririm.
Samsung veya Philips önerebilirim. Samsung TV kullanmadım ancak Samsung'un telefon ve tabletlerini beğenmesem de TV'leri kaliteli diye duydum.
PHILIPS'in ise monitörleri kaliteliydi. Canlı canlı 15 senedir görevini yerine getiren 170S7FS/00 model monitörünü biliyorum. Kalitesini halen bozmadıysa buradan yola çıkarak üzmeyeceğini söyleyebilirim. :)
Şuanda o ekranı kullanıyorum. 😀

Beko, Arçelik, Bosch gibi beyaz eşya üreticilerinin ürettiği televizyonlara hiç sıcak bakamıyorum nedense.

Bir yakınımda Philips'in Android Tv'si var. Yavaşlığından şikayet ediyordu.

Şahsen ben Samsung öneririm. Kendi televizyonumda samsung, aldım alalı beni üzmedi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı