LG X130-A için Windows sürüm önerisi

MinecraftDS

Femtopat
Daha fazla  
Benim bilgisayarım LG X130-A. ASB8T Windows XP kurmayı denedim diskimi görmedi. Ben de Windows 7 starter yükledim. Biraz kasıyor. Hangi işletim sistemini yüklemeliyim veya Windows XP nasıl diskimi görür (program Win from USB)?

Oyun oynamayacaksanız, film, dizi ve video izleyecekseniz ChromeOS kullanabilirsiniz. Ben USB üzerinden ChromeOS kullanıyorum, HDD üzerinden Win 11

Oyun oynamayacaksanız, film, dizi ve video izleyecekseniz ChromeOS kullanabilirsiniz. Ben USB üzerinden ChromeOS kullanıyorum, HDD üzerinden Windows 11

Denedim USB'yi açmıyor basıyorum bir şeyler diyor sonra fail diyor herhalde RAM yüzünden

Windows 8.1 32 Bit deneyin.

Bir de mağaza açılmıyor

Fyde OS kullanabilirsiniz Chrome OS tabanlı PC için optimize edilmiş işletim sistemi iteğe bağlı Play Store eklebiliyor destek konusuda iyi işlemcinize uygun olanı seçip indirebilirsiniz şu an yenisi geldi 27 Nisan 2023 sürümü var.

O da mı USB'den açılıyor

Tamam yüleyeceğim

Fyde OS kullanabilirsiniz Chrome OS tabanlı PC için optimize edilmiş işletim sistemi iteğe bağlı Play Store eklebiliyor destek konusuda iyi işlemcinize uygun olanı seçip indirebilirsiniz şu an yenisi geldi 27 Nisan 2023 sürümü var.

Rapor çözüm dedim

Direkt yükseltile biliyor mu?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı