LG X130 Netbooka Hangi Windows Kurulması Gerekir?

Hocam ben de 2 GB DDR2 667MHz RAM aldım LG X130 için fakat notebook açılmıyor, acaba bir uyumsuzluk falan mı oldu? Sizin aldığınız RAM'in modelini sorabilir miyim? Ben Kingston KVR667D2S5/2G modelini almıştım fakat açılmıyor. Acaba RAM'de mi bir sıkıntı var yoksa uyumsuzluk mu oldu anlamadım.
2 GB RAM'li LG X130 kullandığınızı, aynı zamanda hala forumda aktif olduğunuzu görünce yazmak istedim, konuyu hortlattığım için kusura bakmayın :)

Hocam ben de Kingston marka 2 GB 800MHz DDR2 bellek kullanıyordum ama inanın modelini hatırlamıyorum. Kullanmayalı bir süre oldu. Muhtemelen uyumsuzluk olmuştur, BIOS'u resetleyip tekrar deneyin bence.(BIOS pilini söküp başlatın)

Sıkıntı şu ki aldığım RAM'i ASUS Eee PC 4G Surf'e de taktım, o da açılmadı. RAM'de sıkıntı var diye düşünüyorum şu an. LG'de de ASUS'ta da açılmayan RAM var elimde :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı