1155 LGA anakart önerisi. Ucuz bir şey lazım, i5 3. 4. nesile kadar destekli olursa güzel olur.
Esonic len turbox u önermediler gigabyet h61m ds2 güzelmiş bundan satın alayım teşşekür ederimSıfır istiyorsan Esonic H61 fhl var 700 TL civarina. 2. el olsun ama düzgün marka alayım diyorsan sahibinden Gigabyte H61m DS2 modellerine bakabilirsin 600 ile 800 TL arasına iyi modeller var.
Teşşekürler
Bilindik marka olup 2. El olması bence daha iyi 775 pin anakart var bende asusun ama dar boğazdan dolayı geçiş istiyorum ama genede teşşekür ederimHocam ikinci elde ASUS P8H61 P8 H61 bulabilirseniz bunu kullanıyordum ama bir sorun oldu ve RAM soketini yaktım.
pcwinmax H61-LW Intel H61 1600 MHz DDR3 soket 1155 mATX anakart
Aldım ama pcwinmax kaliteli bir marka değil 8 ay oldu alalı bir sorun çıkmadı.
Esonic len Turbox'u önermediler gigabyet H61m DS2 güzelmiş bundan satın alayım teşekkür ederim.
Teşekkürler.
Bilindik marka olup 2. el olması bence daha iyi 775 pin anakart var bende ASUS'un ama dar boğazdan dolayı geçiş istiyorum ama gene de teşekkür ederim.
Ddr3 775 pin asusun sağlam anakartta sahibimde yeni modele geçiş istiyomÖnemli değil. Esonic ve Turbox kalitesizdir Gigabyte üzmez seni hayırlı olsun şimdiden. Bu arada DDR2 sistemin varsa DDR3 anakartta calısmayabilir dikkat et ona.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.