LGA 775 anakarta işlemci ve ekran kartı önerisi

1080P'de tadından yenmez, bir de hafif OC yapıldın mı tamamdır.
Şu an Asus P5P43TD anakartla kullanıyorum. 3.6 OC ve 1600 MHZ RAM hızı ile stabil kullanıyorum. Steam PUBG bile oynatıyor rahat rahat. Dediğiniz gibi 1080P'de daha da rahatlar işlemci.
Biri 80W, diğeri 120W.
Hocam şu videoya bir bakın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu an Asus P5P43TD anakartla kullanıyorum. 3.6 OC ve 1600 MHZ RAM hızı ile stabil kullanıyorum. Steam PUBG bile oynatıyor rahat rahat. Dediğiniz gibi 1080P de daha da rahatlar işlemci.
Sizdeki gibi P43 ya da P5Q lardaki gibi P45 varsa mis. Soğutucun, güç kaynağın iyi olsun overclock da yap oh.

Özel/istisnai durumlar harici olarak kastetmiştim. E5450 veya Q9400 alıp keyfine bakabilir arkadaş.

Gerçi pek de 775 pin araştırması yapmadım, biraz cahilim bu konuda. :)

Aliexpress'ten Q9500 buldum 120TL civarında Xeon kafama takıldı bu etiket mevzusu vs. Hangisini almam daha makul Xeon ile Q9500ISLEMci arasinda 10dolarlik fark var.
@yunusemreaygun
3090 SLI konusu şu; bütçe vermeyen kişilere RTX 3090 öneriyorum 2 tane.

Anakart modelini bilmediğim için 4 GB önerdim, sınır o ise sıkıntı yok. :)

Evet anladım. Mizahı yapmayı seviyorsunuz. Neden mizah diyorum çünku 3090 benim için sadece hayal ve mizahtan ibaret.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı