LGA 775 fan önerisi

Önerdiğiniz fanın fiyatına LGA 775 sistemin tamamı toplanıyor. Ben sıvı soğutma önerince ne yapacak diyorsun.

Şaka mı yapıyorsunuz, hocam? 100 TL'ye 512 MB RAM sistem dizersin anca. Sıvı soğutma dediğin parça ile adam PC'sini yeniler. Ne yapacak ki? En fazla Xeon'u vardır zaten. OC etse bile o fan yetecektir ona.

Başlıkta yazılan fanların fiyatının 4 katı fan önermiş. Ben onun önerdiğinin 4 katı fiyatlı fan önerince auv.

Bende senin önerdiğinin 4 katını öneriyim başkasıda benim önerdiğimin önersin hop 100K olmuş aa.

Arkadaşlar, bu ikisinden birini almayı düşünüyorum. Sizce hangisi? Veya öneride bulunabilirsiniz.

Hocam siz onu bunu boş verin. Paranız buna yetiyorsa alın geçin. Eğer biraz arttırabilirseniz bunu alın.

Bütçen nedir? İkisi yerine bunu öneririm bütçen yetiyorsa.

100 TL ile 500 TL bir değil. 100 TL vermek için cebinden 70 TL fazla çıkartacak, sıvı soğutma almak için 470 TL. Senin önerdiğin şey neredeyse 17 katı oluyor. :)

Matematik öğrenmeye başladığın zaman aslında her ikisinin de benzer oranlar olduğunu göreceksin. Çok enteresan olacak senin için, ben bile şimdiden sabırsızlanmaya başladım.

Matematik öğrenmeye başladığın zaman aslında her ikisinin de benzer oranlar olduğunu göreceksin. Çok enteresan olacak senin için, ben bile şimdiden sabırsızlanmaya başladım.
Tamam hocam siz haklısınız tamam.

Hocam p*h gibi matematiğimle 100-30=70 100TL'lik fanı almak için 3katı düz fazla para ödüyor 100TL ile 500TL arasında 5 katı fark var 5x3=15 düz hesap bölemi hesaplanıyor bilmiyorum ama böyle olması gerekiyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı