Ben BIOS Mod yaparken yaşanacak sorunlarla uğraşmak istemedim. Bu yüzden Q9400 aldım. Eğer kullandığınız ekran kartı çok güçlü değilse Quad Core serisi iş görecektir. Böylece BIOS Mod derdiyle uğraşmazsınız.
Hocam ekran kartı şuanlık elimde 9400GT ve GT210 var ikisini satıp R7 240 veya 250 almayı düşünüyorum darboğaza uğramam inşallah bide Quad 9500 ve r7 240 için kaç w Psu lazım 300 w iyi bi psu var elimde şuan 2 hdd ve 4 gb çift kanal ram var gerek varsa ondada bi yükseltmeye gidicemBen BIOS Mod yaparken yaşanacak sorunlarla uğraşmak istemedim. Bu yüzden Q9400 aldım. Eğer kullandığınız ekran kartı çok güçlü değilse Quad Core serisi iş görecektir. Böylece BIOS Mod derdiyle uğraşmazsınız.
Peki hocam teşekkür ederim r7 260x nasıl 1030 a göre ?Şuan R7 240 fiyatini hak etmiyor. En azindan GT 1030 almanızı tavsiye ederim. R7 240 tercih etmek istiyorsanız ikinci el alabilirsiniz. R7 240 ve Quad Core işlemci toplam 130W güç tüketir. Güç kaynağınız çok eski ise gerekli gücü verse bile değiştirmenizi tavsiye ederim. Sistem bileşenlerini kül edebilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.