LGA775 anakart tavsiyesi

alperengalip

Kilopat
Yer
Manisa
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Eski bilgisayarımı başka bir eve götürüp orada kullanacağım. Üzerindeki anakart 4 GB RAM destekliyor. İşlemci üzerinde bir miktar overclock var, 3, 33GHz'den 4GHz'ye yükselttim stok soğutucu ile boşta 40 derece civarı yükte 80-90 derece (notebook kullanıcısı olduğum için bana bu değerler normal geliyor yüksek sıcaklıklar ise söyler iseniz sevinirim) üzerine GT500 serisi bir ekran kartı alacağım. RAM'i 6 GB yapmayı düşünüyorum. Ve hatta soğutucu alır isem overclocku birazcık daha arttırmayı düşünüyorum. Ama anakartım maximum 4 GB 667MHz RAM destekliyor şu an üzerinde 800MHz DDR 2 RAM var. Sizden istediğim bildiğiniz önerdiğiniz DDR2 minimum 6 GB RAM destekleyen 800MHz RAM frekansına sahip bu anakartdaki gibi overclock yapabileceğim bir anakart var ise yazmanız. Bir de bu anarta 4 GB RAM+aynı overclockla aynı işlemci +GT500 serisi bir ekran kartı ile scrap Mechanic'de kaç FPS alırım yükseltme sebebim de aslında bu oyun. Belki lazım olur şu anki sistem ve bulabildiğim ürün linkleri:
Anakart:
İşlemci:
Sabit disk:
Ekran kartı (ekran kartım besleme arızasına düştü):
NVIDIA GeForce 7200 GS Specs (linkdeki gpu ve anakart üzerine fanlı soğutucu var)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu kadar eski anakartlar sıfır olarak bulunamaz. İkinci el ama garantili. Max. 16 GB, 1200 MHZ RAM destekliyor. tavsiyem bu:

Anakart detayları : GA-EP43-S3L (Rev. 1.0) | Anakart | GIGABYTE
Anakarta yüzde kaça kadar overclock yapabilirim? Overclocksuz işlemci (benim gözümde) Yok gibi bişey.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı