140TL LGA775 Anakart Tavsiyesi

RAM buluruz. Önemli olan iyi Anakartı bulmak. Ben P43T olanı almaya çalışır, olmuyosa EP45-UD3LR alır keyfime bakardım şahsen.

P45-UD3LR oldukça iyi bir seçim olur ki ben de uzun süre kullandım. Lga 775 Platformun DDR3 Anakartlarına uyumlu ram bulmak gerçekten karmaşık bir iş dolayısıyla tavsiye etmem. P5Q3 Deneyimim de uygun Ram bulmak uğraştırmıştı.

P45-UD3LR oldukça iyi bir seçim olur ki ben de uzun süre kullandım. Lga 775 Platformun DDR3 Anakartlarına uyumlu ram bulmak gerçekten karmaşık bir iş dolayısıyla tavsiye etmem. P5Q3 Deneyimim de uygun Ram bulmak uğraştırmıştı.
Hocam hangi işlemci ile kullandınız ve overclock yaptınız mı? Ayrıca X5460 ve E5450 arasında gerçekten o kadar güç farkı var mı? P45 ile X5460 istiyorum ama güç kaynağımdan emin değilim.

Ayrıca X5450 X5460 OC ile aynı performansı verir mi? Çıkarsam en fazla 4GHZ'ye çıkarım belki limitleri zorlamak içşn daha fazla denerim. arada 25TL civarı farkvar 25TL'ye 2GB DDR2 RAM satılıyor.

Soğutucu olarakta alırsam bu üründen alırım 4 bakırlı ve fiyatı uygun. Aynı fiyatlara var ise sizin önerilerinizi beklerim.

New 4 Heatpipe CPU Cooler Heat Sink for Intel LGA 1150 1151 1155 775 1156 (FOR AMD)-in Fans & Cooling from Computer & Office on Aliexpress.com | Alibaba Group

Güncel

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı