140TL LGA775 Anakart Tavsiyesi

Cevaplanırsa sevinirim. EG45M DS2H anakart ile Xeon işlemciyi 4.0GHZ'ye çıkarma ihtimalim var mı?

Hocam haklısınız ama DDR3'ün sahibi mesajlarıma cevap vermiyor diğer EP45- UD3LR sahibi GET kabul etmiyor. Sizce havale ile alsam kazıklanma ihtimalim var mı? Satıcı Cvn Pc Elektronik 5 ilanı var 2017 Kasım'da üye olmuş.

Ayrıca sizce E5450 mi X5460 mı daha mantıklı? Arada çarpandan başka bir fark yok fakat TDP 40W daha fazla. Forumda birisi Intel'in overclock işlemcilere daha fazla TDP yazdığını overclock edilince en fazla bu değerlere geleceğini söylemişti. Şuanda çift kanallı 2 kanaldan da 16a veren (12v1 16a 12v2 16a) güç kaynağım var. E4300 işlemci Powercolor HD5670 (6pin güç girişi var) kullanıyorum sıkıntı yok şuan.

Hocam alıntıyı okumadınız galiba. Bu sorumu cevaplarsınız sevinirim.

Ayrıca sizce E5450 mi X5460 mı daha mantıklı? Arada çarpandan başka bir fark yok fakat TDP 40W daha fazla. Forumda birisi Intel'in overclock işlemcilere daha fazla TDP yazdığını overclock edilince en fazla bu değerlere geleceğini söylemişti. Şuanda çift kanallı 2 kanaldan da 16a veren (12v1 16a 12v2 16a) güç kaynağım var. E4300 işlemci Powercolor HD5670 (6pin güç girişi var) kullanıyorum sıkıntı yok şuan.

Güncelleme: EP45 UD3LR sahibi 140TL'ye GET kabul etti. 25TL'ye 2GB DDR2 RAM veriyor. Açarsa alabilirim belki.

Hocam 4 slotlu DDR3 anakart olsa tamam ama bulunmuyor bulunsa da pahalı. Ayrıca LGA775'lerde DDR3'dense DDR2 kullanın diyorlar tam uyum yokmuş galiba. 165TL'ye EP45 DS3L buldum bunun UD3LR'den farkı nedir ?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı