LGA775 işlemci önerisi

Bütçe
150 tl

enesenescelik

Hectopat
Merhabalar, eski bir sisteme sahibim oyun oynamak için kullanıyorum. Sadece CS:GO oynuyorum denebilir. Rekabetçide 20-30-40 FPS alıyorum.
Intel Core 2 Duo E7500 işlemciye sahibim ama yetmiyor. CS:GO işlemci bazlı bir oyun. LGA775 soket bir anakarta sahibim işlemci almayı düşünüyorum. 150 TL civarında bütçem var. Biraz araştırdım, Core 2 Quad Q6600 aklıma yattı şimdilik. Bilgisi olan varsa yeter mi acaba bana? FPS'ime bir katkısı olur mu ya da başka işlemci tavsiyesi olan varsa yardımcı olabilirse çok memnun olurum. 2-3 güne almayı planlıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartını değiştirmeniz sizin için daha iyi olur ama o sisteme yatırım yapmak pek mantıklı olmaz.
farkındayım sistem çok eski zaten yeni sisteme geçeceğim o zamana kadar idare etmesi için uğraşıyorum ben yeni alınca kardeşime kalacak bu bilgisayar biraz da onun için uğraşıyorum csgo işlemci ağırlıklı bir oyun olduğundan işlemci değiştirmek daha mantıklı gelmişti bana

farkındayım sistem çok eski zaten yeni sisteme geçeceğim o zamana kadar idare etmesi için uğraşıyorum ben yeni alınca kardeşime kalacak bu bilgisayar biraz da onun için uğraşıyorum csgo işlemci ağırlıklı bir oyun olduğundan işlemci değiştirmek daha mantıklı gelmişti bana
Anakartının tam modelini söylersen öneride bulunabilirim işlemci olarak.

Q6600 alacaksanız, OC'nin dibine vurmanız gerekli. Çünkü Q6600'ın olayı bu.

Ferrari alıp 60'la gitmek gibi bir şey olur Q6600'ı OC yapmamak.

Size tavsiyem en az Q8000 almanız. Anakartını yazmamışsın ama en az 4GB yapman gerek.

Bunu Q9505, Asus P5K-E + 5GB + RX 460 sistemimden yazıyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı