Esdeath.xyz
Megapat
Daha fazla
- Cinsiyet
- Erkek
Çok hocam, 150TL'ye GA P35-S3G, E8400 ve 2 GB RAM almıştım. Eski sistemler sonuçta, 2008'li yılların anakartları... Daha güzel fiyat teklifi verebilirseniz olabilir.Eğer düşünürsen 200TL anakart 100TL işlemci 300 TL de RAM'lere fiyat veririm (işlemciye bu kadar istememim nedeni soğutucusu eskiden elimde vardı ve bence gayet güçlü bir soğutucu sadece fan olarak düzgün bir fanı yok bozulduğu için kendim standart kasa fanı ile bağlayarak normal güç kaynağı 4 pinine bağlayarak ekstra 8 cm kasa fanı ile bağlanıyor.
Çok hocam, 150TL'ye ga P35-S3G, E8400 ve 2 GB RAM almıştım. Eski sistemler sonuçta, 2008'li yılların anakartları... Daha güzel fiyat teklifi verebilirseniz olabilir.
Kusura bakma yapabileceğim en son fiyat bu.
Tamam çok istiyor olabilirim ama anakart ilk sahibi benim isteyim o kadar yani ben 0 hali olarak aldım sen 2. el alacaksın.
2. el olanı alsaydın tamam hakkın ama ben sana (eski ama 0 yani kutusu yok sadece başka anakart kutusunda gönderebilirim sadece.
O zaman hayırlı satışlareski sistemlere o kadar verilmez hocam, anakartınız P35 - P45 yonga setli değil ki 200TL vereyim?
Kalsın hocam, zaten bu şişirilmiş piyasaya bakarak fiyat vermek bana çok da mantıklı gelmiyor.
Sen bilirsin ama bence eski sisteme yönelme en kötü LGA 1156 al derim LGA 775 üzebilir seni.
Hocam en baştaki mesajımda amacımı belirttim; merak, heves, tecrübe edinme gibi isteklerim var bu sistemlerden. O yüzden bütçemin üstünde olmaması gerek. Siz de diyorsunuz zaten bu sistemler üzebilir diye, o zaman neden bu kadar fiyat biçiyorsunuz?