LGS 2.dönem nasıl yol izlenmeli?

Matematik ve fen aynı ham puanı veriyor. Matematiği yapamıyorsan fenini ve türkçeni, aynı zamanda da ara derslerini iyi tutmaya çalış. Ara derslerin er zaman iyi olmalı. Ara derslerden kaçıracağın sorular seni üzer. Bu yüzden Türkçen kötü mü? matematik ve fene yoğunlaş. Fenin mi kötü? o zaman matematik ve türkçeye yoğunlaş derim. Ben öyle yaptım, şimdi de puanımdan dolayı burslu olarak özel lisede okuyorum.

Anladım hocam.

Hocam sizi bilmem ama benim yapamadıgım konuları bir türlü halletçem koca 2.dönem var daha.

Hocam bende o kafadayım, neredeyse herkes o kafada zaten ama uzun vadede ne de olsa koca 1 dönem var hallederim gibi geçiştirmelere sebep olabilir veya siz hırslıysanız, sizin gibi hırslı insanlarda var. Kısacası rakipler sürekli olacak boşlamamak lazım

Matematik ve fen aynı ham puanı veriyor. Matematiği yapamıyorsan fenini ve türkçeni, aynı zamanda da ara derslerini iyi tutmaya çalış. Ara derslerin er zaman iyi olmalı. Ara derslerden kaçıracağın sorular seni üzer. Bu yüzden Türkçen kötü mü? matematik ve fene yoğunlaş. Fenin mi kötü? o zaman matematik ve türkçeye yoğunlaş derim. Ben öyle yaptım, şimdi de puanımdan dolayı burslu olarak özel lisede okuyorum.
hocam çok güzel bir taktik hatta tonguçta bir videosunda bu konuya değinmiş
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam ben böyle bir net yapabilirim diye düsünüyorum.

Halledersiniz hocam daha vakit var verimli çalışırsanız şu seviyeden 450-60'lara bile çıkarsınız.
Hocam benim ilçemde ben yazilim mühendisliğ okucam onun için sayisal seccem onun icinde minimum okulun istatistikleri şöyle

Dosya Ekleri

• Screenshot_20230211_173101_Chrome.jpg
    Screenshot_20230211_173101_Chrome.jpg
    73,2 KB · Görüntüleme: 45
  • Screenshot_20230128_132628_Chrome.jpg
    Screenshot_20230128_132628_Chrome.jpg
    73,3 KB · Görüntüleme: 45
Tavsiyem kendini eksik hissettiğin konuları bir kağıda yaz konuları hemen tekrar et 1 kere sonrasında her gün deneme çöz deneme çözmeden olmaz süre ile çöz emin olmadıklarını işaretleme hedefin ne bilmiyorum ama iyi bir yer için en azından her gün 200 soru falan çöz.

Hocam ingden benim beklentim yok sosyal diniçinde 9'a 1 ya da Full yaparım Türkçede paragraf ta yanlışım olmuyor dil bilgisinde sorun fen de kimya ve endüştiri benj sorluyor ama hakkederim bir de gaz basınç.
Mat ta 13 doğru 2 y yapabilirm bence.

Matematik ve fen aynı ham puanı veriyor. Matematiği yapamıyorsan fenini ve türkçeni, aynı zamanda da ara derslerini iyi tutmaya çalış. Ara derslerin er zaman iyi olmalı. Ara derslerden kaçıracağın sorular seni üzer. Bu yüzden türkçen kötü mü? Matematik ve fene yoğunlaş. Fenin mi kötü? O zaman matematik ve Türkçeye yoğunlaş derim. Ben öyle yaptım, şimdi de puanımdan dolayı burslu olarak özel lisede okuyorum.

Hocam irade sahibi olmak çok önemli telefona bakmadan 10 falan geçiremiyorsanız işiniz zor.

Tavsiyem kendini eksik hissettiğin konuları bir kağıda yaz konuları hemen tekrar et 1 kere sonrasında her gün deneme çöz deneme çözmeden olmaz süre ile çöz emin olmadıklarını işaretleme hedefin ne bilmiyorum ama iyi bir yer için en azından her gün 200 soru falan çöz.

Hocam 15 tatilde 250 soruya çıktım önceden 150 160'dı.

Hocam irade sahibi olmak çok önemli telefona bakmadan 10 falan geçiremiyorsanız işiniz zor.

Hocam ben bilgisayar bağılısıydım günde 10 saat falan bakardim ama okul açıldığından beri 1 kere bile açmadım onun içn telefonda çok sorun değil.

2.dönem 1. dönemin konularına ağırlık verin aynı zamanda belirli aralıklar ile çarpanlar katlar kareköklü sayılar çalışın bunlar ileride karşına gelecek önemli konular yani sadece 1.dönemden soracaklar diye 2.dönemi de sallamamak lazım.

Hocam 15 tatilde 250 soruya çıktım önceden 150 160'dı.

Hocam ben bilgisayar bağılısıydım günde 10 saat falan bakardim ama okul açıldığından beri 1 kere bile açmadım onun içn telefonda çok sorun değil.
Rahat olun hocam çok büyük avantaj 1. Dönem çıkması bunu değerlendirin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı