LGS 2.dönem nasıl yol izlenmeli?

2.dönem 1. dönemin konularına ağırlık verin aynı zamanda belirli aralıklar ile çarpanlar katlar kareköklü sayılar çalışın bunlar ileride karşına gelecek önemli konular yani sadece 1.dönemden soracaklar diye 2.dönemi de sallamamak lazım.

Hocam zaten matematik hocasi 2.dönem konularini hizlica anlatcak.

Rahat olun hocam çok büyük avantaj 1. dönem çıkması bunu değerlendirin.

Hocam zaten bir seviyeye gelmişiz e konuda artmayacağım o zamana kadad hep aynı soru tipi çıkçak denemlerde yani kazanamamak bence ayıp bile olur.

Hocam ilk dönemden çıkıyor bence bunu iyi değerlendirin. Benim kardeşim geçen sene sınava girdi. Fen hakkında bilgisi yoktu. 15 tatilde 2 tane fen konu anlatım kitabı bitirdi. Ancak siz az konu olduğu için o konular hakkında çok soru çözerek en azından 350 puanın üstüne çıkabilirsiniz diye düşünüyorum.

Hocam ilk dönemden çıkıyor bence bunu iyi değerlendirin. Benim kardeşim geçen sene sınava girdi. Fen hakkında bilgisi yoktu. 15 tatilde 2 tane fen konu anlatım kitabı bitirdi. Ancak siz az konu olduğu için o konular hakkında çok soru çözerek en azından 350 puanın üstüne çıkabilirsiniz diye düşünüyorum.
Hocam fen de zaten 17 dogru yapsam bana yeterli istedigim lise icin şu an 14 doğru 3 dogru daha yapsam fen hallolur

Merhaba arkadaşlar, ben LGS öğrencisiyim ve 1.dönem de son denmem şu şekilde.
Türkçe: 14 D 6y.
Mat: 4D 11y.
Fen: 14D 5y.
Din: 7D 3y.
Sosyal: 6D 4y.
İngilizce: 2D 3y ing için çok bir şey yapamiorum.

Arkadaşlar bu şekilde 2.dönemde LGS de 1 dönemde soracakları için 2.dönemde nasıl yol izlemeliyim? 400 puan yaparsam istediğim okula gidebiliyorum.
Matematik te cebirsel ifadeler olasilik iyi veri analizi orta çarpanlar katlar orta üslü ifadeler ve karakökte kötü.

Sizce ne yapayım?

Hocam matematik matematik yapamıyorum falan demeyin biraz zorlarsanız çok rahat onu da yaparsınız üstüne gitmeniz lazım sadece diğer dersleri birkaç ner oynatırsanız sınav zorluğuna bağlı olarak güzel bir yere gidebilirsiniz diye düşünüyorum.

Arkadaşlar bu şekilde 2.dönemde LGS de 1 dönemde soracakları için 2.dönemde nasıl yol izlemeliyim? 400 puan yaparsam istediğim okula gidebiliyorum.
Matematik te cebirsel ifadeler olasilik iyi veri analizi orta çarpanlar katlar orta üslü ifadeler ve karakökte kötü.

Sizce ne yapayım?
Kanka matematikte hepsini yapma, yapabildiğini yap yeter diğer derslerde netlerin yüksek olursa matematikten yapabildiğin kadar yapıp bırakırsan puanın yükselir bence.

Hocam matematik matematik yapamıyorum falan demeyin biraz zorlarsanız çok rahat onu da yaparsınız üstüne gitmeniz lazım sadece diğer dersleri birkaç ner oynatırsanız sınav zorluğuna bağlı olarak güzel bir yere gidebilirsiniz diye düşünüyorum.

Hocam matematik in biraz daha üstüne gideceğim.

Kanka matematikte hepsini yapma, yapabildiğini yap yeter diğer derslerde netlerin yüksek olursa matematikten yapabildiğin kadar yapıp bırakırsan PUA'nın yükselir bence.

Tamam hocam.

Sizce ne yapayım?
Netflixi aç, cips al. Film izle. Hayata bir defa geliyoruz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı