Onu ben de çözemedim hocam, aslında inceledim sınavı ve 2021’e göre çok daha basit ama geçen sene forum daha iyidi diye hatırlıyorum bu sene bir garip olmuş.
Onu ben de çözemedim hocam, aslında inceledim sınavı ve 2021’e göre çok daha basit ama geçen sene forum daha iyidi diye hatırlıyorum bu sene bir garip olmuş.
Hocam o kadar değişeceğini sanmıyorum, çevremde çok zor denemelerden 410 falan yapanlar LGS'de 15-20 puan fazla yapmış bazıları daha düşük hatta, ben bu senekinden 6 küsur net yaptım, sizin sınavı evde çözdüm illaki etkisi vardır ama 5 falandı onda da. Türkçede zorlanmis insanlar genel olarak ve onun yerine matematiği basitlestirmisler, ata yayıncılığın denemeleri de çok basitti 30-40 bin kişinin katıldığı denemelerde iyi yapanlar çok daha iyi yapıyordu, çok kötü yapanlarda değişiklik olmuyordu, ortada olanların bazıları düşüp bazilari yükseliyordu, hani oradan bir tahminde bulunursak 400 %10 seviyesinde falandır.
Paragraf sorusu çok çözenler iyi yapmış sanırsam ama kime sorsam zorladı dedi çevremden. Siz de çevrenize sorun bence iyi öğrencilere, sosyal medyada güven olmuyor, sosyal medyaya kalsa geçen seneki LGS'yi 65000 kişi Full yapmıştı.
Paragraf sorusu çok çözenler iyi yapmış sanırsam ama kime sorsam zorladı dedi çevremden. Siz de çevrenize sorun bence iyi öğrencilere, sosyal medyada güven olmuyor, sosyal medyaya kalsa geçen seneki LGS'yi 65000 kişi Full yapmıştı.